Ja to hetera będę . nie no mam nadzieję, że nigdy nie wpadną mi do głowy takie pomysły jak mojej T.a swoją drogą tak najeżdżamy na te nasze teściowe a wyobrażacie sobie jakie My będziemy jak nasz słodki synek który teraz do nas się przytula do nas i nam daję ccudne troche obślinione buziaki przyprowadzi do domu jakąś dziewczyne? ja nie
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Gdzie tam Marta. Dopiero skubie tego kurczaka czy co? ;-)
To były udka a kupiłam Olowi w taniej prasie bajkę na płytce za 5zł Casper,o tym duszku i testował.A wcześniej goniła go po placu i sama zadzubała;-);-)
A i kuraka potrafię oskubać i nie tylko(starego z kasy też);-).
No dobra, duszek ma pierwszeństwo;-);-), jesteś usprawiedliwionaTo były udka a kupiłam Olowi w taniej prasie bajkę na płytce za 5zł Casper,o tym duszku i testował.
A i kuraka potrafię oskubać i nie tylko(starego z kasy też);-).
Dobranoc super scrapmenko;-):-)Dobranoc laseczki:-):-):-)
Marta1981
Rodzyneczka
Bodzia,teraz to scrapki będą Ci się po nocach śniły;-):-).
jasmina111
Fan(ka)
Przepraszam że od razu nie odpisałam ale coś internet mi dzisiaj się muli.Dziewczyny można się posmiać z takich głupotek, ale teraz z pełną powagą ja na serio już się boję, że będę miała okropne problemy z dogadaniem się :---( i nie mówię tu o kotach Niby człowiek coś tam umie, ale ...... no właśnie, ale.....
Jasmina jak Ty sobie radzisz?
Sewuś - no narazie nie jest lekko, oni tak szybko mówią... wiem że mam bardzo mały zasób słów więc słówka słówka słówka są ważne. Teraz zaczynam już rozumieć co mówią ale jak ja mam odpowiedzieć to mam kluche w gardle i właśnie w takich sytuacjach widzę braki w słownictwie. Poprostu chodzę ze słownikiem w torebce. Niedługo wybieram się zapisać dzieci do przychodni.... To jest naprawdę dla mnie wyzwanie. Cały czas jestem dobrej myśli. Z drugiej strony to nie mam też aż tak rzebym codziennie z kimś po angielsku rozmawiała. Ze względu na Dawidka zadaleko sama się jeszcze nie wypuszczam.
Nic się nie martw, będzie dobrze.
Ja jestem Typ: Panikara i Cykor. Narazie jestem spokojna i nie spanikowałam.
E
Ewcia81
Gość
ja juz zmykam sobie
synek juz umyty,ja tez ide zaraz,,łozkoz robione
czas zalegnac,,,,pa
dobrancc
synek juz umyty,ja tez ide zaraz,,łozkoz robione
czas zalegnac,,,,pa
dobrancc
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Śpiochom - miłej nocki.Coś cichutko,to i ja zmykam.
Podziel się: