reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a swoją drogą tak najeżdżamy na te nasze teściowe a wyobrażacie sobie jakie My będziemy jak nasz słodki synek który teraz do nas się przytula do nas i nam daję ccudne troche obślinione buziaki przyprowadzi do domu jakąś dziewczyne? ja nie
Ja to hetera będę :-D:-D. nie no mam nadzieję, że nigdy nie wpadną mi do głowy takie pomysły jak mojej T.:baffled:

reklama
Dziewczyny można się posmiać z takich głupotek, ale teraz z pełną powagą :tak: ja na serio już się boję, że będę miała okropne problemy z dogadaniem się :-:)-:)-( i nie mówię tu o kotach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Niby człowiek coś tam umie, ale ...... no właśnie, ale.....

Jasmina jak Ty sobie radzisz?
Przepraszam że od razu nie odpisałam ale coś internet mi dzisiaj się muli.
Sewuś - no narazie nie jest lekko, oni tak szybko mówią... wiem że mam bardzo mały zasób słów więc słówka słówka słówka są ważne. Teraz zaczynam już rozumieć co mówią ale jak ja mam odpowiedzieć to mam kluche w gardle i właśnie w takich sytuacjach widzę braki w słownictwie. Poprostu chodzę ze słownikiem w torebce. Niedługo wybieram się zapisać dzieci do przychodni.... To jest naprawdę dla mnie wyzwanie. Cały czas jestem dobrej myśli. Z drugiej strony to nie mam też aż tak rzebym codziennie z kimś po angielsku rozmawiała. Ze względu na Dawidka zadaleko sama się jeszcze nie wypuszczam.
Nic się nie martw, będzie dobrze.
Ja jestem Typ: Panikara i Cykor. Narazie jestem spokojna i nie spanikowałam.

Ja też mówię dobranoc tymczasem:tak::tak:, lecę jeszcze pościel zmienić w małym i dużym łóżku. Już nic nie piszę, żeby znowu dymu nie było.... ale krecik jest super i coco też;-);-):-D

reklama
Do góry