reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja kiedyś zrobiłam taką głupotę że ze swoich ciemnych włosów zrobiłam sobie kolor jasny blond, razem z moją ciemną oprawą oczu podobno wyglądałam śmiesznie i teraz już zawsze mam ciemnawe, lub jasne niewielkie pasemka:tak::tak::tak:

reklama
.... a ja jakoś nie potrafię sobie ciebie wyobrazić w ciemnych:no:... pewnie dlatego,że w podpisie masz jasne i już sie do nich przyzwyczaiłam:tak:

Matko ja raz jak bylam w ciąży poszłam do fryzjera,żeby się obciąć na krótko... i wiecie co klientka mnie obcięła tak króciutko,że :szok::szok: poprostu spojrzałam w lustro i zaczęłam płakać....nigdy więcej nie obcięłam włosów tak krótko

Iwona mnie też raz tak załatwiła :szok::szok::szok::szok: myslałam, że ja zabiję w tym salonie na miejscu ;-):tak::-D teraz mnie to bawi, ale wtedy do śmiechu mi nie było :no:

.... a ja jakoś nie potrafię sobie ciebie wyobrazić w ciemnych:no:... pewnie dlatego,że w podpisie masz jasne i już sie do nich przyzwyczaiłam:tak:

Matko ja raz jak bylam w ciąży poszłam do fryzjera,żeby się obciąć na krótko... i wiecie co klientka mnie obcięła tak króciutko,że :szok::szok: poprostu spojrzałam w lustro i zaczęłam płakać....nigdy więcej nie obcięłam włosów tak krótko
no ja wlasnie sie zawsze bałam,ze za krotko mnie obciachaja,,a tego bym nie przeżyła,,zawsze długie włsoy miałam,,wiecc strach mam w oczach..hih

No właśnie teraz jest to śmieszne, ale wtedy nie:no:. Nawet mam fotkę z tamtego okresu i jak na nią patrzę to mi się scyzoryk w kieszeni rozkłada:baffled:

reklama
Ja to tylko czarnego nie miałam,z brązowych na blond się zrobiłam to musiałam 3 razy rozjaśniać,bo pierwszym razem dynia mi wyszła:-D.Bakłażan,wiewiórka a teraz kasztan,choć od kasztana to mu daleko:tak:.

Do góry