reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziś mój pięciolatek " pomagał" mi robic kolacje i takie zadał pytania:
- co jedza ślimaki
- czy ślimaki są gadożerne
- czy można hodować slimaki
- a jakby były mięsożerne to co
- czy ślimaki atakują czy nie
- a jakby atakowały to co
- a co ślimak mógłby zrobic dla człowieka
- czy zjadłabys slimaka
- a gdyby slimak miał skrzydła to co
- a gdyby miał cztery nogi to co

....i tu padłam i poprosiłam o zmiane tematu....

I zaczęło się:

- a czy pszczoły jedza miód
- a jakby jadły to co....

;D ;D ;D

snail6ew.gif

reklama
O, znalazłaś się! Fajnie. Nie tylko ja nocuję na forum!
A o hodowanie by nie zapytał...nie nie. Tylko sprzatając w sobotę znalazłabym slimaka do połowy rozpuszczonego w zapomnianym słoiku między kolekcją kamieni a indiańskimi pióropuszami z piór od koguta babci.... ;D

l3bs.jpg

ojj kochana ja tylko wieczorami oblegam kompa jak moje chłopaki juz śpia głeboko :p :)

ale mi sie zaczyna ziewać ::)
Jutro znowu zaczyna sie kolejny tydzień ....tylko we dwoje <czyt.Ja i Jas :mad: ) Tatus idzie do work od 8:30 do 18 bu....

oby znowu do soboty .... ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Kalinka a może teraz natchniesz sie na jakaś zdechłą "traszke " ? Pamietam jak za "dziecka" chodziliśmy z chłopakami łapać traszki nad staw do ksiedza :p ;D

Ładniutkie. :)
Traszki zimą? Oj cos ty kręcisz, Biedronko....
Idziemy spać. Wyśpimy sie to jutro popiszemy. tatusiowie do roboty pójdą...my sobie inke strzelimy i huzia!
Dobranoc, spływam w objęcia Morfeusza...

ps. Mój mąz nie nazywa sie Morfeusz, jakby co.
ps 2. Po prostu sie poetycko wyraziłam. ;)

reklama
ojjj przeciez wiem że nie Morfeusz......ja tez czasami lubie coś poczytac :p

Dobranoc..pchły na noc
karaluchy pod poduchy
słonie na balkonie
żyrafy za szafy
a tygrysy na Rysy :p

Do góry