reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My też byliśmy na pół godzinnym spacerku. Zimno, uszy mi zmarzły, a Jaśmina dwardo twierdziła że jest cieppppłłłłłłłłłłooooo;-).

Sikoreczko - pocieszyłaś mnie troszkę tym że Twój synek też zachowuje się podobnie. Może to jakich BUNT!!!!!!!!
Ewcia - a Ty jeszcze ćwiczysz w domku?

Zrobiłam te mielone:-)
Teraz czekamy na powrót taty z pracy.

reklama
Hejka my już ze spacerku wróciliśmy:-) Mąz dzwonuił ze krupnik to nie obiad i musiałam mu pizze kupić:angry: Z facetami...
Wojtas szaleje a Michał zmęczony po spacerze i leży i ogląda vivę:D:D:D
Zdjęcia superek:-)
Ja też miałam dziś na obiadek krupniczek i był pyszny:-) a mężuś jadł kapuśniaczek teściowa zrobiła i jeszcze mnie namawiała żeby też zjadła:baffled: tak a później by mi wypominała jakby Amandę brzuszek bolał :wściekła/y:

Mi się ta bardzo podoba ale ogólnie to wszystkie są śliczne :-D

Poprawiam Kuby waga 11,4kg:tak::-D:-D.
Spacerowaliśmy koło bloku i okazało się,że ta dziewczynka mieszka dwa bloki przed nami, ale naprawdę jaka całuśna;-). Fajna dziewuszka.

To ładnie Kubuś waży według mnie:-)
Mała całuśnica he he to ma chłopak branie:-D:tak:

Aluśka mnie też ale ja musze mieć rozmiar 40/42...No i musi się mojemu M podobać...Maży mi się jeszcze garniturek,,Powiem,że na poprawiny żeby się zgodził;-);-)Dobrze,że zwrot podatku jest i "lewa" kasa mojego Pawła bo cieńko by było z tymi weselami....

Dobrnęłam do końca:-D A teraz co komu:confused:
Bodzinka jak dla mnie to ta ostatnia:tak: Mnie też wesele siorki czeka w sierpniu, ale wszyscy w rodzinie czekają z zakupem kreacji na ostatnią chwilkę. W sumie niby mają wszystko załatwione (siostra suknie nabyła) ale my wolimy poczekac. :dry: Dla Madzi kiecę mam, dla Adusia w przyszłym miesiącu nabędę ubranko, M nie chce nowego garnituru:dry::-( No a ja i tak na maja coś miec muszę bo mojego siostrzeniec ma komunię:sorry2:
Iwonka Kubuś przystojniacha i dlatego go kobitki całowac pragną:-D:-D:-D Fajny chłopaczek z niego :tak:
Małgosiunia mój M to też by krupniczkiem nie pojadł:no: Ja dlatego na obiadek szykuję zupkę a potem kolację na ciepło. M wraca około 17 to o 18 jemy kolację i jest git:-)
Ja zrobiłam lasagne mięsno-szpinakową. Była pyszniutka:-p Niestety dzieciarnia wzgardziła:wściekła/y: Cosik mi Madzia ostatnio jeśc nie chce:dry: Nie wiem o co biega:confused: No ale teraz jabłkiem dopychają:tak:

Dziewczyny ale jesteście szybkie, nie nadążam z czytaniem, nie mówiąc już o pisaniu czegokolwiek. Kiedy Wy to robicie? Moja córcia nie chce mnie pościć do komputerka i mam czas tylko wtedy jak Ona śpi. No a śpi malutko, a w nocy to już nie będę mówić.
No będę musiała coś z tym zrobić ;-)

Dziewczyny ale jesteście szybkie, nie nadążam z czytaniem, nie mówiąc już o pisaniu czegokolwiek. Kiedy Wy to robicie? Moja córcia nie chce mnie pościć do komputerka i mam czas tylko wtedy jak Ona śpi. No a śpi malutko, a w nocy to już nie będę mówić.
No będę musiała coś z tym zrobić ;-)

Ja tam Młodego przy kompie karmię :-D:-D:-D

reklama
Do góry