reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia czy twoj Lolo jezdzi na rowerku odpychajac sie nozkami od podlogi??? czy mi sie tylko tak wydaje:confused:
Moj Maly wlasnie w tak sposob porusza sie na rowerku i nie moge go przekonac zeby robil to poprawnie:baffled::confused:
Maciusiowi troche to zajęło, zamin zrozumiał o co chodzi w pedałowaniu.;-) Ja mu pokazywałam -trzymałam jego nóżki na pedałach i kręciłam. Pare miesięcy i zakapował -zwłaszcza, jak powiedziałam, że jak nauczy się kręcić nóżkami, to weźmiemy rowerek na dwór.:tak:

No nareszcie meldujemy,że ostatnia czwórka się ukazała więć 12sztuk ząbów.No i mały coraz chętniej je czyści:tak::tak:
Super! Gratulujemy.:-)

Mama Laluni witaj!:-)

Sikoreczka duuużo zdróweczka.

Grześ strasznie marudny i płaczliwy. Ta wysypka pojawiła się też na główce.:-( Ciekawe co to może być?:confused: On w zasadzie od prawie tygodnia nie wychodził.

A dziś tak ładnie się zrobiło na dworze -słoneczko wyszło i ciepło jest, aż szkoda siedzieć w domu. Ale przecież z tą wysypką lepiej nie wychodzić.:baffled:

Witam nową mamusię która chce z nami pogadać :-)
Dawidek znowu śpiprzy cycusiu, Jaśminka nadwyraz grzeczna dzisiaj.
Byłam z nimi troszkę na dworze. Poszliśmy do sklepu a potem posiedzieliśmy przed domem. Pogoda nawet fajna się zrobiła.
Wystawiłam kubeł ze śmieciami ale chyba go nie zabrała śmieciara BO WSZYSCY SĄSIEDZI POSTAWILI PRZY ULICY A JA ZARAZ PRZY PŁOCIE:-(.Zaraz idę sprawdzic tylko odłożę małego.

Witam nową mamusie:-):-)
My już po nożnym spacerku.
Poszłam do szmateksu i kupiłma dwie kraciaste koszule dla Lola, sweterk i dwie bluzeczki dla siebie za 8 zł:-):-)Miałam fart ale nogi mi wchodzą i ręce mam do zmiemi bo ostatni kwałek spaceru Lolo był na rękach:baffled:

Jestem i ja, ale nie wiem na jak długo - dopóki Kuba nie wstanie. Zrobilam zakupy,obiad też już zjedzony- dziś danie meksykańskie:tak: - nawet Kuba trochę zjadł.Próbowałam się już drugi dzien dostać do lekarza z wynikami Natalki i jakos nie mogę trafić na mojego lekarza:baffled:. Jutro znów spróbuję.

Iwona już wcześniej miałam się zapytać, ale ciągle zapominam. Jak ta pani Natalki? Poleszyła się, czy dalej tak dużo zadaje?

.
Sewa kochana coś się ostatnio mijamy na forum:dry:. Przed feriami było tego jeszcze dużo. Teraz jest jakby trochę mniej,ale zobaczymy to dopiero drugi tydzień po feriach. Narazie Natalka ma dużo pracy, bo przygotowuje się do konkursu recytatorskiego i przedstawienia ( ma grać wróbelka).
A ja mam znowu temperaturę:-:)-:)-( A najgorsze że muszę wyjśc bo nie mam za bardzo nic na obiadek:dry: Ech paskudny wirus:wściekła/y: Mam nadzieję ż Madzia nie załapie:baffled:
Sikoreczka zdrówka zdrówka zdrówka:tak:
Aha śliczne masz suwaczki:tak:
No nareszcie meldujemy,że ostatnia czwórka się ukazała więć 12sztuk ząbów.No i mały coraz chętniej je czyści:tak::tak:
Wielkie gratulacje!!!:-) Zdjęcia Lola bardzo ładne - jak zwykle:tak:

Witam:) my chociaz juz mamy prawie 10 m-cy dopiero dzisiaj tutaj zajrzalysmy, witamy.Moja Natalka nie chce spac, chyba zeby jej ida wreszcie:)))

Witam serdecznie nową mamę:-). Przygotuj się bo tu naprawdę czasami dużo się dzieje;-):tak:

Grześ strasznie marudny i płaczliwy. Ta wysypka pojawiła się też na główce.:-( Ciekawe co to może być?:confused: On w zasadzie od prawie tygodnia nie wychodził.
Biedny Grześ:no:. A co mu właściwie dolega, bo chyba nie doczytałam:sorry2:

Iwona wczoraj wieczorem zauważyłam u Grzesia na pleckach i brzuszku wysypkę. Teraz jet też na całej główce. Gorączki nie ma. na 18 idę do lekarza.

Gratuluje!!!

Mama Laluni - witamy na wątku :tak:

asiulinka - podeślij do nas tego słoneczka choć trochę ;-)

My z powodu pogody nie byliśmy dziś na spacerku, więc w ramach rekompensaty za dwie godziny wybierzemy się do figloraju :tak: Mały pobryka sobie trochę z innymi dziećmi :-)

reklama
Do góry