reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiecie jak patrze na zdjęcia mojego Potworka, na jego łobuzerski usmiech to się zastanawiam po kim on jest taki śliczny??? Bo jest bez dwóch zdań:-):-)A u smiech ma taki,że .....

Bodzinka super zdjątka.:tak: Grześ też miał taki rampersik (jak Karolek na tym zdjęciu na huśtawce), tylko, że o wiele mniejszy (62 cm).:-D

Bodzia czy twoj Lolo jezdzi na rowerku odpychajac sie nozkami od podlogi??? czy mi sie tylko tak wydaje:confused:
Moj Maly wlasnie w tak sposob porusza sie na rowerku i nie moge go przekonac zeby robil to poprawnie:baffled::confused:

Ja herbatke plissss
Mój mały śpi ale jak wstanie to też pójdziemy się przewietrzyć na moment..Może na ciuszki zajrze?????

reklama
Bodzia czy twoj Lolo jezdzi na rowerku odpychajac sie nozkami od podlogi??? czy mi sie tylko tak wydaje:confused:
Moj Maly wlasnie w tak sposob porusza sie na rowerku i nie moge go przekonac zeby robil to poprawnie:baffled::confused:
Tak , odpycha się nóżkami..Ale on ma za daledo do pedałów, M musi mu przesunąc siedzonko bliżej. Qurcze ten jego rowerek ma 8 lat...Po moim bracie jest i miały go kuzynki Lola..My przynieśliśmy go tydzień temu do domku...

Do góry