reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moj maly ju zwstal wiec ide og nakrmic. Nie moglam nic napisac....:no: cos sie mi zwiesilo, ale ju zjets dobrze.

Ide dac obiadek malemu i do wieczorka bo zaraz M wroci i zajmie kompa.

papa

A ja powinnam się rozejrzeć za jakimiś pudełkami na przeprowadzkę,ale wcale mi się nie chce za to zabierać, a to w końcu niecałe trzy dni jeszcze, z czego środa odpada bo jadę do Lublina załatwić kilka spraw i nie wiem o której wrócę:tak::tak::tak:

Hej dziewczynki. U mnie stasznie zimno i ciągle cosik pada śniegu się narobiło że ho ho.
No jak Kuba zaczął chodzić to teraz już w ogóle nie mam czasu na kompa:baffled:. Teraz ganiam za nim po całym mieszkaniu ( ale przyda mi się to bo za chwilę mam wesela i będzie akurat;-)).
Teraz usnął to mam chwilkę, ale też zaraz idę z Natalką lekcje zrobić o i tak.

hey

iwona.c nie strasz... ja myslalam ze niemobilny miki i tak mi daje bardzo popalic, nie wyobrazam sobie co to bedzie jak on zacznie chodzic... na dodatek w tym czasie bede chciała zajsc w ciaze wiec w ogóle sobie tego nie wyobrazam... :baffled::baffled::baffled::baffled:

u nas ok... tzn bez zmian... jedyne zmiany sa takie ze rano jest mi niedobrze jak sobie pomysle o ryzu... marzy mi sie miecho i ciasto :baffled::baffled: w kazdej ilosci.... i drineczek ;)
mały dzis pierwszy raz od tygodnia poszedł spac w dzien... zazwyczaj mi płakał bo chciał sie podrapac... moze to dobry znak...:confused::confused: eh, złudzenia...

mam pytanie: nie wiecie czy z taką wysypką na całym ciele mozna szczepic dziecko??

Witam wszystkich zimowo:tak::-D u nas niedość że śniegu w holere to od rana sypie i sypie- katastrofa jeszcze tak żle tej zimy nie było.:no::angry:
BODZIA fajne te ogrodniki , to nowe czy uzywane? bo ja jutro się znowu wybieram na szmaty bo po 1 zł wszystko będzie:-):-):-):-)
IWONA C28-oj mnie też czeka już na dniach bieganie po domu bo narazie mała chodzi przy stole no i za rączke bo sama to się jeszcze boi:-D

Idę nakarmić małego gadka ( krupniczek+ placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym) i zaraz wracam.Jezu a ten śnieg tak sypie że domu po drógiej stronie ulicy nie widać:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Mamojuli ogrodniki nowe...M mnie wkurzył, wydał kase nie uzgodniwszy tego więc dziecko dostało nowe ogrodniki, za 25 zeta..Poza tym my jeszcze mamy czarny zapas na ciuchy Lolowi.

Do góry