reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i ja mam w domkWitam rankiem u
Mój M do pracy poszedł.Kazał nastawić budzik na 7 a poszedł na 8.30:baffled::baffled::baffled::baffled:No ale za to mam w
domku p[r
awie wszytko zrobione.+Na+czy-ni-a- zaos--tały+.Lolo mi pom+aga pi+sać+
hheh fajnie lolo z toba pisze,,hehe zg\rane pismo,,hihi,,ale z sie usmalam,,

reklama
jejku wiecie ze slucham non toper jednej piosenki
Disco Polo-Justyna i Piotr-Ty i Ja..boskaaa

dobra ja lece pracowac,,
Miłegod nia wam zycze...

czesc
U mnie jak corano zaszroniony ogródek ale już widać słonko.
Wczoraj zrobiłam w końcu sałatkę warzywną.
Zastanawiam się nad zakończeniem cycania. Powód: Dawidka pasją stało się ostatnio gryzienie cycusiów i to jeszcze z takim szarpnięciem na koniec:-(. Do tego dochodzi drapanie mnie. Obcięłam mu już paznokcie ale ciągle coś tam drapie. Normalnie mam stresa jak karmię dziecko :tak:
Na dzisiajszy dzień nie mam planów, narazie to nic mi się nie chce.

Witajcie

I u mnie snieg w nocy napal, ale tyle co kot naplakal.:dry:
Anaconda jak masz za duzo sniegu, to podrzuc do Opola.:-D

Ewcia milego dnia i niech szybko Ci zleci w pracy.:-)

to dobrze ze duzo nas :-)

Oj gryzienie w cycusia to ja do dzisiaj pamiętam:-( i bardzo nie miło wspominam, raz mnie mały ugryzł aż o krwi....:baffled: straszny ból:-(

Dzień dobry!

U mnie śniegu duuuuuużo! Zaraz przychodzi moja mama posiedzieć z Jędrkiem, a ja idę pozałatwiać parę spaw w urzędach. Jak co roku kupę opłat związanych z ubezpieczeniem mieszkania, działki itp. Jak ja to uwielbiam :baffled:

Mnie przez 2 lata karmienia piersią Jędrek raz ugryzł :tak: jak wyrósł mu pierwszy ząb, potem nie miał zapędów w tym kierunku :no: i całe szczęście.

reklama
Z gryzieniem to tak jak u Sewy..Ugryzł mnie dwa razy:raz jak mu wyrósł pierwszy ząb, ale to lekko.
Drugi raz, do krwi jak Lolowi szedł drugi ząb i akurat go zaswędziało dziąsło.Ludzie jak wyłam...

Do góry