reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IWONKA- może to dziwny sposób ale weż mała do lazienki i ty zrób siku do kibelka i powiedz jej co robisz a następnie posadż ja i powiedz żeby zrobiła siku tak jak mamusia:tak: na moją co ma prawie roczek to działało i teraz ją sadzam na kibelek i mówię zrób sikusiku no i robi:szok:
Uwierz mi zreszta pisalam nie raz ze wszystkie metody stosowalam.....:-(

Moje dziecko nadal goraczkuje....do tego teraz zobaczylam w malutkiej kupce ze jest sluz:-:)-( Nie wiem moze to po wczorajszym jakies na tle stesowym z tym trzymaniem moczu:-(

reklama
Iwonka2006 może i tak, może to odreagowanie z wczoraj, poczekaj i trzymam kciuki,żeby to nie okazało się nic złego
Moi wrócili ze spaceru i Mai katarek leci z noska, ale to chyba reakcja na ten zimny wiatr:tak::tak::tak:

No moja mama juz pojechala,a synek wlasnie zasnal sobie,,mam chwilke,,hehe

mama przywiozła nam nugetsy i frytkiz z makusia,,hehe,,mniam,,,i soczki,jabłuszka i gry....
a na dodatek dostałam nowy katalog Bon Prix i mama sobie zamowila bluzke,a mi pozwoliła sobie dwie zamowic,,musze isc tam pobuszowac co mi sie spodoba,,

nie mam doświadczenia z plesniawkami Igor nigdy nie mial, ale sposob Ewci mnie zszokowal:confused::szok:
nie pomoge:-(

a jak w ogole plesniawki wygladaja???

Pleśniawki to małe, białe plamki powstające na śluzówkach jamy ustnej i języku, świadczące o zakażeniu grzybiczym
a ta metoda co ja napisałam,to tez mnie zszokowąła,jak moja mama mi tak kazała,,no,alee jak poskutkowało,,to sie przekonałam....

Witam popołudniowo! My dzis cały dzień spędziliśmy w domku...... z lenistwa mamusi :baffled: nie chciało mi się nigdzie ruszać.

Ewcia ale mi smaka narobiłaś.....

Iwonka ta gorączka to może faktycznie po wczorajszym.... takie trzymanie moczu jest bardzo niezdrowe i może doprowadzić nawet do zapalenia pęcherza. Trzymam kciuki, aby Vanesska szybko doszła do siebie.

mamojulii foty z saneczkowego spacerku super.

Jasmina jestem, nigdzie mnie nie wywiało ;-):tak::-D

Marta nikt z marszu żołnierza do Afganistanu nie wyśle :baffled: coś ten brat Was kręci :tak:

anaconda głowa do góry..... tez mam takie momenty, że mam wszystkiego dość...ale to mija.... Tobie też minie jak już będziecie na swoim.

sikoreczka zdrówka dla dzieciaczków. Dla taty też :tak:

Co do pleśniawek nie pomogę, bo Jędrek nie miał. Ale lecznicza moc moczu (urynologia) jest stara jak świat :-) więc warto spróbować.

Iwonka zdrówka.
My po kompieli, kolacji, chłopcy ja jeszcze nie:baffled::baffled:Zaraz Kryminalne zagdki, a od jutra wracamy do normalności bo M do pracy...

Sewciu,ten ewentualny wyjazd byłby w czerwcu ale stary się na takie coś nie pisze:no:.
Jutro idzie do największej firmy budowlanej u nas pytać się o robotę,bo jego firma chyba się rozpadnie

Iwonka zycze zdrowka dla Vanesski, a z ta edukacja nocnikowa wstrzymaj sie jeszcze jakis czas, tak jak radza dziewczyny. A rozmawialas o tym z lekarzem?

Sikoreczka zdrowka dla calej rodzinki.

Marta fajne wszystkie zdjecia.

MamaJulii ale u Was duzo sniegu!:szok: Fajnie.:tak:

Moj Macius tez plesniawek nie mial. Ale zapamietam sobie ten sposob z zasikana pieluszka, w razie, gdyby przydazylo sie Grzesiowi.:tak:

Nie wiem, czy jeszcze zajrze, wiec jakby co zegnam sie juz -dobranoc. Spijcie dobrze.:-)

reklama
Do góry