reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Opanowałam wreszcie te zdjęcia i już wklejam parę:

18524713098.jpg

Adrianek to Pirat a ten mały Diabełek to moja siostrzenica Agatka.
19144613098.jpg

19173513098.jpg

w połowie balu była przerwa i zaprosili dzieci na poczęstunek
19282713098.jpg

moje dzieci bardzo fajnie razem tańczyły
21054413099.jpg

moja Anielica
Ogólnie zabawa była super. Kapela wybrana świetnie dużo zabaw proponowali i grali typowo dla dzieci. A jak zobaczyłyśmy z siostrą ten poczęstunek to nam oczy wyszły:szok: Na więcej zdjęc zapraszam do naszych pamiętniczków. Ja pomykam spac bo okropnie zmęczona dziś jestem;-)

No nie bylo latwo, ale doczytalam.:-)

Asiulinek kurczak w krakersach byl naprawde pyszny, nawet Jasminka zjadla 4 kawaleczki:-):-):-)
Ciesze sie, ze smakowalo.:-)

Mój mały śpi zasnął bez problemu narazie:szok:
A ten chłopiec z kotkiem na pupie to mój Grześ:-)Miedzy nimi jest 3,5 miesiąca róznicy.A jak razem wojowali:-DTrzeba było uważać żeby krzywdy sobie nie zrobili:tak:
Grzes i jego kuzyn to wygladaja jakby byli w jednym wieku -tylko po umiejetnosciach widac, ze twojsiostrzeniec starszy.:tak: Ale fajnie, ze bedzie mial kuzyna rownolatka.:tak:

No to wam powstawiam synka na Dniu babci i Dziadka...
Super zdjecia, a Matus slicznie wygladal.:tak:

Inna spoznione, acz szczere zyczenia urodzinowe.:-)

Leika witaj po przerwie. Fajnie, ze odpoczeliscie, tylko szkoda, ze powrot mieliscie taki koszmarny. Duzo zdrowka dla Natanielka.

Ja tez zaczęłam Grzesia wkładać do łóżeczka bo nadal śpi z nami.I rzeczywiście jest już niewygodnie bo mały zajmuje najwięcej miejsca:baffled:Ja też karmie go na leżco i często ja pierwsza zasypiam więc zostaje z nami.Wczoraj też mi się troszke prezysnęło ale mój mąż go przeniósł i spał w swoim łóżeczku aż do 4:szok::szok:Potem już został z nami:tak:No ale zobaczymy jak dziś nam pójdzie:-)
Ja tez od jakiego czasu zawzielam sie i staram sie odkladac Grzesia do lozeczka -nawet zaczelam karmic na siedzaco.:dry:

Tacy są faceci:wściekła/y:Nic od siebie nie da tylko trzeba przypominać lub upominać się:zawstydzona/y:A wystarczy trochę pomyśleć i zrobić niespodziankę żonie;-)
Faceci nie potrafia sie domyslec. -Ja to zawsze sie sprzeczam z moim z tego powodu, bo on nie potrafi "czytac w moich myslach".:dry: Wedlug niego trzeba wszystko powiedziec, a ja bym chciala, zeby czasem sie domyslil...:nerd:

ogólnie dobrze, ale dzis za szybko zerwałam sie z łóżka i najpierw mi sie w głowie kreciło, a teraz chyba mnie mdli, w sumie to nie wiem co to, bo jeszcze nigdy nie miałam mdłości,
Moze to bedzie chlopiec?:confused:Bo podobno inczej sie przechodzi ciaze z chopcem a inaczej z dziewczynka. W kazdym razie zycze duzo zdrowka.:-)

No więc, moje drogie - ZALICZYŁAM :-).Nieważne że na 3, ważne że zdane, bo to było najcięższe kolokwium :sorry2:.Także jeszcze tylko sesja i pierwszy semstr za mną (oby tak było)
Wielkie gratki.

Mój mąż wczoraj był na zakupach....i jak to facet..kupił mi nie takie wkładki laktacyjne(cena wysoka)a ja takich nie kupuję i chusteczki dla Grzesia aż 4 paczki:szok::szok::szok:A ja o nie nie prosiłam a to co miał kupić to zapomniał:wściekła/y:
Tak to jest wyslac faceta na zakupy.:-D

Witam nowe mamusie.
Tyle tego bylo, ze juz nie wiem co komu jeszcze mialam pisac.:dry:

A teraz juz dobranoc mowie. Spijcie wszystkie dobrze.:-)

Aha, Sikoreczka super zdjecia. Dzieciaczki slicznie przebrane i widac, ze dobrze sie bawily.:tak:

Ale tamten wyszedl mi tasiemiec.:szok::-D No ale co sie dziwic z 5 dni mnie nie bylo!

hej wam,,w nocyy,,
wiecie co ja jeszcze pracuje,,no jestem tak wściekła,,ze tyle roboty,ze jutro ide na bojow i narobie tam rabanu....normlanie drukuje te 13 stron na kompie swoim,,i na pewno poprawek ja nie bede robila,,kur...ka,,tyle tego,ze w pale sie nie miesci,,ach,,,,ja im jutro dam,,,:crazy::wściekła/y:ciekawe kto mi za tusz dda...za meczarnie i płyte,,bo tlyko na plycie mam dac,,,jutro tego nie biore,niech sobie same to robia,,,
no ale sie nakrzyczałam,hihi

No ide zaraz spac,bo o 7 wstaje,,matko padam na cyce,,,

asiulinka fajnie,ze jestem po przerwie,,,co tma u ciebie??

sikoreczka no super foty,,,ale masz cudne dzieciackzi,,
ja zmykam spac,bo juz sie wydrukowalo,,dobranocccc

Dzień dobry!

U mnie dzis kolejny dzień słonka. Mrozisko też jest :dry: ale to słonko milutko mnie nastraja :-)

Dziś przychodzi do mnie moja siostra. Muszę zaraz brać się za ogarnięcie mieszkanka i iść do sklepu, żeby potem mieć luzik :tak:

sikoreczka śliczne te Twoje dzieci, super impreza.

Ewcia bidulko. Wyspałaś się?

asiulinka witaj po przerwie :tak:

Dzien dobry,,,
ja mam na 10 do pracy,mały w peckolu juz,a ja pije kawe,jem i przy okazji wlosy susze..

Sewa :no::no::no:
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjylko w weekendy sie wysypiam,hii
ale moj maly wymiotuje,,,jutro mykam do priw lekarza i biore sobie zwolnienie na dziecko na czwartek i piatek,,,i poprosze o jakis antybiotyk,bo moje dziecko ma juz 3 tydzien taki ostry kaszel,ze szok--:szok:dusi,kaszle,az mu oczy wychodza i wymiotuje,,no to chyba nie jestt normalnie....i nie chce mu to przejsc
a dostalam tylkos yropki zwykle,,a tera zpowiem niehc mi antybiot dadza,,bo sie dziecko zameczy,,az w peckolu sie pytali cyz on zdrowy czy chory...:zawstydzona/y:,bo chca od lekarza papierek...

Witam,pogoda u mnie jak u sewy.Poodkurzałam (mam tylko 1 dywan)w mieszkaniu i pod wycieraczką,odstawiłam wózek a tam :szok: cała szufelka piachu:angry:!Wózek stoi 3 tygodnnie,bo nie wychodzimy z powodu choroby i prawie codziennie zamiatam.Wprowadziła się stara baba ze wsi i ciężko jej umyć próg,bo po naszym remoncie jest zakurzony.Jak chodził ksiądz to miała mu powiedzieć,że ktoś specjalnie pod jej wycieraczkę podmiata.A jak wnusia przychodzi czy córcia z rodziną to jej nie brudzą:baffled:!Dzisiaj przychodzi gość ze spółdzielni założyć polmby na wodomierze,to spytam się gdzie mam to zgłosić.Nie popuszczę starej k...ie spod 10?:wściekła/y::no::angry:

reklama
Witam.U mnie wiosna za oknem:) Trzymajcie kciuki za nas bo dzis jest 3 proba odtawienia pieluch........teraz juz nien odpuszcze.Gorzej jak znow moje dziecko bedzie trzymac mocz godzinami az ja pozniej pecherz boli i placze ze juz nie moze wytrzymac ...:((((((
Sikoreczka jak zwykle piekne dzieciaczki na foteczkach.Nie mam czasu nawet ostatnio na bolgaski i sama nic nie pisze i nikogo nie odwiedzam.....ach musze sie wziasc w garsc.
Bodzinka super ten ochraniacz....moze i ja kupie:)
Inna gratuluje:)

Do góry