reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moj małys ię kąpie,ja mu łózko ide robi,c bo chyba padnie,,bo nie spał w dizonek...niedanwo był jakiś markotny ziewał,,ale w kąpieli zapewne sie obudzi:baffled::sorry2:...
Bodzia fajne te ciuszki:dry::dry::dry:chyba walne m i sobie,,hihi

reklama
My dziś wylądowaliśmy u moich rodziców na obiedzie. Przyjechała moja siostra z córką i było super. Ale teraz jestem padnięta.

Anaconda super, że wypadzik udany. Buziole dla małej na te zębole :tak:

Bodzinka ocieplacze superaśne :tak:

sikoreczka super, że remoncik powoli dobiega do końca :tak:

katrinm ja to widzę, że Twój mąż to też wiecznie w pracy :baffled: rety jakie my młodzi ludzie mamy teraz życie :baffled: tylko możemy sobie współczuć :-(

No i nie wiem co jeszcze miałam pisać :zawstydzona/y:

Pokręcę się jeszcze po BB, ale mówię już dobranoc.

No to oficjalnie juz wiemy,że w lipcu wesele nas czeka..Potem w pzdzierniku to, o którym juz pisałam..Ale się wybawie...No i jak nas to szrpnie:dry::dry::dry:

sewa niestety bywa takie czasy :baffled:
bodzinka to rzeczywiścien się wybawisz:-)No ale tez i stracisz niestety.Takie imprezy kosztowne są:tak:
Ja mówie już Dobranoc wszystkim

reklama
Ja też wpadłam się pożegnać i życzyć kolorowych snów, bo Maja już śpi, a przez tego zęba to zapewne w nocy się obudzi, także muszę trochę pospać zanim mi przeszkodzi:tak::tak::tak:
Do jutra dziewczynki, a i jeszcze jedno, to szczera prawda,że teraz takie czasy że każdy pracuje prawie całe dnie,żeby trochę grosza do domu przynieść, dlatego brakuje go czasem dla najbliższych, trochę porąbane to życie w dzisiejszych czasach, a pomyślcie co to będzie jak nasze dzieci dorosną, ja chyba tego nie przeżyję:szok::szok::szok:

Do góry