reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja już ugotowałam obiad i zaczynam szykować się do wyjazdu, zostawiam swoich niedobrzelców samych i wcale mnie nie obchodzi jak sobie poradzą. Wpadnę wieczorkiem to dam znać jak sobie daje radę mój nieporadny małżonek:-):-)

U mnie to nie przejdzie:-:)-(
jaśmina Ty to masz zaciecięcie do tych ćwiczeń:tak:Podziwiam:-)

My już po spacerku:-)Słoneczko ładnie świeci i jest nawet przyjemnie:-)Grześ spał 1,5 godziny.Obiadek dla niego się gotuje:-)a
dla nas bedzie poznym popołudniem jak mąż z pracy wróci.A teraz chyba kolejna kawa..;-)

Witam niedzielnie i popołudniowo.
Mój J. miał wczoraj spotkanie klasowe, ale na szczęście miałam go na oku ;-) bo mamy obok mieszkania ogormne pomieszczenie i tam się chłopaki bawili :tak:.Wyobrażacie sobie - 15 chłopa (bez żon) spotyka się po 15 latach od ukończenia szkoły :szok:.No, ale koło 22 zaprosili mnie do wspólnej imprezy :-D.Chyba nie musze pisać, co się dzisiaj z moją głową dzieje :sorry2:.
A najlepszy numer jest taki: moja mama uczyła Jacka klasę matmy :-D i wiecie jakiego zonka mieli jak się dowiedzieli kim ja jestem :laugh2:.
Dobra, zmykam odpoczywać, póki Oliwka śpi.Pa

reklama
Witajcie,,
U mnie byla juz szwagierka,a potem bylam u abbci,,lecialam jak glupia od abbci na enta bo maz byl,a tera on stracil neta i dupa nie agdamy,,czekam az sie polaczyyy..

Do góry