ania138
miłość w trzech wymiarach
wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry
dzień dobry
i spadam bo mam dzisiaj tyle zajęć że chyba mi doby zabraknie jak się wyrobię to wpadnę do Was
Ale Tobie pączki podzielimy na 2 ;-), i tak wygrałaś
Buźka dla chorutków
to ja spadam
dzień dobry
i spadam bo mam dzisiaj tyle zajęć że chyba mi doby zabraknie jak się wyrobię to wpadnę do Was
zobaczymy jak długo, ja sama jestem w szoku że on mi tak pozwala, podaje tylko maksymalną cenę jaką mogę dać i licytuję. Kiedyś tak nie było , teraz trochę lepiej stoimy finansowo i to pewnie dlatego ale jak weźmiemy kredyt na dom to mi się ukróci dlatego muszę się obkupić na zapasAnia kurcze jakiego ty masz dobrego meza,,kupuje ci tzn pozwala i daje kasek,,a moj to uu zapomnij zeby mi cos kupil,sama sobie musze,bo przeciez zarabiam na siebie,,taa tylko dlaczego wsyztsko na przedszkole wydaje,jego mieso słoickzi itp itd,,dla mnie nawet grosik nie zosytaje,,w sumie to znacie ta moja melodie juz,hehee
Podobno tak jest że ruchy drugiego dzieciaczka szybciej czuć ja też tak miałamKopie i to porzadnie i dosc wczesnie zaczelo w tej ciaz:-):-):-)
Super bezrekawnik i cena
A jesli chodzi o ilosc zjedzonych paczkow to chyba was pobije bo zjadlam dzis 8 i teraz wlasnie na kolacje jem kolekne dwa i popijam zimnym mlekiem :-)
No znamy znamy i jak zwykle podnosi mi sie cisnienie jak czytam te twoje posty o mezu i stosunkiu do pieniedzy a ty jestes zlota kobieta!
Ale Tobie pączki podzielimy na 2 ;-), i tak wygrałaś
Następnym razem jak coś Twojego M rozboli to daj mu czopek i zobaczymy czy takie cuda zdziała jak on sądzi ;-)Wskoczyłam dobrej nocki życzyc Jak zwykle się zasiedziałam. Ale miałam akcję, bo Madzia pół godziny wyła i nie mogłam jej uspokoic. Bolało ją od zębolów, nie chciała wypic panadolu, normalnie koszmar. A do tego mąż mnie wkurzył. Nie podobało mu się że nie mam virbucolu. Miał do mnie takie pretensje jakby wsadzenie małej czopka miało automatycznie wyłączyc płacz
Buźka dla chorutków
to ja spadam