reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry
dzień dobry
i spadam bo mam dzisiaj tyle zajęć że chyba mi doby zabraknie :dry:jak się wyrobię to wpadnę do Was:tak:

Ania kurcze jakiego ty masz dobrego meza,,kupuje ci tzn pozwala i daje kasek,,a moj to uu zapomnij zeby mi cos kupil,sama sobie musze,bo przeciez zarabiam na siebie,,taa tylko dlaczego wsyztsko na przedszkole wydaje,jego mieso słoickzi itp itd,,dla mnie nawet grosik nie zosytaje,,w sumie to znacie ta moja melodie juz,hehee
zobaczymy jak długo, ja sama jestem w szoku że on mi tak pozwala, podaje tylko maksymalną cenę jaką mogę dać i licytuję. Kiedyś tak nie było :no:, teraz trochę lepiej stoimy finansowo i to pewnie dlatego ale jak weźmiemy kredyt na dom to mi się ukróci dlatego muszę się obkupić na zapas :-D

Kopie i to porzadnie i dosc wczesnie zaczelo w tej ciaz:tak::-):-):-)

Super bezrekawnik i cena:tak:

A jesli chodzi o ilosc zjedzonych paczkow to chyba was pobije bo zjadlam dzis 8 :szok::szok::szok::szok: i teraz wlasnie na kolacje jem kolekne dwa i popijam zimnym mlekiem :szok::-p:tak::-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No znamy znamy i jak zwykle podnosi mi sie cisnienie jak czytam te twoje posty o mezu i stosunkiu do pieniedzy:crazy: a ty jestes zlota kobieta!
Podobno tak jest że ruchy drugiego dzieciaczka szybciej czuć ja też tak miałam :tak:
Ale Tobie pączki podzielimy na 2 ;-), i tak wygrałaś :-D:-D

Wskoczyłam dobrej nocki życzyc:-D Jak zwykle się zasiedziałam. :zawstydzona/y: Ale miałam akcję, bo Madzia pół godziny wyła i nie mogłam jej uspokoic. Bolało ją od zębolów, nie chciała wypic panadolu, normalnie koszmar. A do tego mąż mnie wkurzył. Nie podobało mu się że nie mam virbucolu. :no: Miał do mnie takie pretensje jakby wsadzenie małej czopka miało automatycznie wyłączyc płacz:wściekła/y:
Następnym razem jak coś Twojego M rozboli to daj mu czopek i zobaczymy czy takie cuda zdziała jak on sądzi ;-):tak::-D

Buźka dla chorutków
to ja spadam

reklama
witam wszystkich
Bylam juz dzisiaj z Jasminka u logopedya potem poszla ze mna na solarium. Grzecznie siedziala i rozmawiala z dziewczyna. Wziela sobie 8 minut bo blada bardzo jestem. Jutro tez pojde... jak znajde czas.
A na dzisiajeszy dzien nie mam zadnych planow.
pozdrawiam

Ja też na dzisiaj nie mam planów, nawet teściówka zaproponowała mi że da nam na obiad pierogów bo robi, tak więc dzisiaj dzień pod znakiem lenia:-):-):-)

To tak jak u mnie..TYLKO,ŻE OBIAD MUSZE JEDNAK ZROBIĆ...Ale pogoda taka brzydka,że siedzimy w domu i mały cudownie spokojny...Tfu, tfu bo zapesze;-);-)

U nas z rana wyszło słonko a potem się schowało i teraz robi się nieładnie pochmurno,ja dziś boczek piekę bo się mojemu zachciało, ale to żadna robota bo już był przyszykowany i wystarczyło wyjąć go z zalewy i włożyć do piekarnika i zobaczyłam że jeszcze prasowanie mnie czeka ale niedużo więc szybciutko się uwinę:tak::tak::tak:

Cześc wam,,ja juz po pracy ,,mamw eekendzik,,,ale jutro na konkurs czyli skócił mis ie wekend..
Musze posprzatc,bo amm bajzel nieziemski...
U mnie było ładnie,a teraz leje i wieje,,okropieństwo....brrr

Kopie i to porzadnie i dosc wczesnie zaczelo w tej ciaz:tak::-):-):-)

Super bezrekawnik i cena:tak:

A jesli chodzi o ilosc zjedzonych paczkow to chyba was pobije bo zjadlam dzis 8 :szok::szok::szok::szok: i teraz wlasnie na kolacje jem kolekne dwa i popijam zimnym mlekiem :szok::-p:tak::-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No znamy znamy i jak zwykle podnosi mi sie cisnienie jak czytam te twoje posty o mezu i stosunkiu do pieniedzy:crazy: a ty jestes zlota kobieta!
nono 8 wow,,ale wy mozecie nawet 10,,,dla was wskazane niama...
nom moj m to u was ma przechlapanee:-D:-D:happy::happy:ale taki jest,,ja jzu sie nie kloce i zawsze przytakuje mu,,i tyle,,,j taka myszka sluchajaca meza,,dupa ze mnie i tyle,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2:ja zlota,hmm,,tylko kto o tym wie,,tylko wy!!!

mbh bbmbm bkj j b mmmm kk ;jjjufrcfsrhjkiyb.,/ mnmnb jkkkkkkkkkb j
witaj madziuu
wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry
dzień dobry
i spadam bo mam dzisiaj tyle zajęć że chyba mi doby zabraknie :dry:jak się wyrobię to wpadnę do Was:tak:

zobaczymy jak długo, ja sama jestem w szoku że on mi tak pozwala, podaje tylko maksymalną cenę jaką mogę dać i licytuję. Kiedyś tak nie było :no:, teraz trochę lepiej stoimy finansowo i to pewnie dlatego ale jak weźmiemy kredyt na dom to mi się ukróci dlatego muszę się obkupić na zapas :-D
super masz......taa ale my mamy kaski i nie z amalo tylko sporo,,a szkoda cos mezowi kupic,,,2 lata temu mial kaprys iw zial mnie na zakupy wydal na mnie 1000zł(sam chcial,bo ja nie chcialam nic oryginalnego,a on mi wteyd wsio oryginalne kupil ),,,,,no a rok tmeu auto,,,no i chyba to ma byc za wsio inne,,,tylko ja sie o to nie prosilam,,ale takei zycie

a ja bede miala teraz andgodzin 10 wiec ponad 100zl dodatkowow zarobie,hihi to sobie cos kupie...i to tylko dla siebie,,,bo zawsze dla synka do domu dla m,,a dla mnie kaski nie starcza,,,teraz dla siebie tylko dla siebie kupieee:tak:

reklama
Do góry