reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
NIE NIE NIE
Myśl o sobie..Oj sama wiem jakie to trudne:dry::dry:Kupie coś sobie i chodze z wyrzutami,że nie dziecku..Oj my matki to dziwne stworzenia och...

Tak brztdko że na spacer dziś nie poszliśmy.Ja wyprałam i wyprasowałam ale jeszcze rzeczy Grzesia mi zostały:tak:Ale to już chyba jutro;-)
Mój mąż jak chce coś do kompa kupić to pyta ale ma warunek że mi też musi coś kupić:-DI wtedy mówi to kup sobie coś:-DA mi jest szkoda nieraz kaski bo różnie z nią bywa...

Ewcia, mój J. to miewa różne odpały a punkcie kasy.Na Mikołaja nie kupił mi nic, na Gwiazdkę nie kupił mi nic, na imieniny dał czekoladki, a na urodziny dostałam buziaka :baffled:.Jak mu próbuję tłumaczyć, że nie chodzi mi o to, żeby mi kupował coś za 100 zł, tylko żeby to był prezent taki od serca, żebym wiedziała, że mnie naprawdę kocha...A on się wścieka...No i wczoraj była kłótnia z tego powodu, bo nawet głupiego kwiatka nie dostałam na urodziny :-(.No, ale to tylko facet :-p.Chociaż tekst :"o co ci chodzi, to tylko urodziny więc czego się spodziewasz" muszę koniecznie zapisać w jakimś notatniku ;-).
A poza tym głowa mnie boli strasznie dzisiaj :-(.Tak jakby mi kleszcze jakieś czaszkę ściskały :baffled:.Wzięłam tabletkę, może przejdzie.
Idę zjeść pierożki ze śmietanką :-), bo głodna jestem straaaaaasznie.
Do później

reklama
Mój M też mi nic nie kupuje, ale on oddaje mi całą wypłatę i jak mu coś powiem że mi nic nie kupił to odpowiada że przecież daje mi pieniądze i jak coś chcę to żebym sobie kupiła:no::no::no:
A przecież bardziej miło byłoby jakby trochę pieniędzy sobie zostawił i mi coś kupił

Do góry