reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika a jak miewa się dzieciatko?Lepiej troszkę?

Trochę lepiej, już nie muszę mu dawać nic na gorączkę, bo nie jest już taki rozpalony. Zaczął się już nawet ładnie bawić, widac, antybiotyk działa... ale nie chce nic jesc... tylko pije płyny :-:)-( I to już od 4 dni... dziś zjadł tylko 380 ml mleka na 3 raty :-:)-( zagłodzi mi się to dziecko :-:)-(

no Iwonka super to wyglada....fajnee,,a pewnie ciebie kopie juz co mala,,,czy nie>>???
Kopie i to porzadnie i dosc wczesnie zaczelo w tej ciaz:tak::-):-):-)

właśnie sobie znowu coś kupiłam :zawstydzona/y::-D:-D:-D mężuś pozwolił :tak:
BEZRĘKAWNIK-SUPER M {new7002-s2561 s2562} od1zł ( 302565501 )

przyznajcie się ile pączków dzisiaj zjadłyście :-)
ja jednego, a dwa jeszcze czekają, ale te są od teściowej więc nie wiem czy jak zwykle nie dostanę bieganego do kibela po nich :-D
Super bezrekawnik i cena:tak:

A jesli chodzi o ilosc zjedzonych paczkow to chyba was pobije bo zjadlam dzis 8 :szok::szok::szok::szok: i teraz wlasnie na kolacje jem kolekne dwa i popijam zimnym mlekiem :szok::-p:tak::-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ania kurcze jakiego ty masz dobrego meza,,kupuje ci tzn pozwala i daje kasek,,a moj to uu zapomnij zeby mi cos kupil,sama sobie musze,bo przeciez zarabiam na siebie,,taa tylko dlaczego wsyztsko na przedszkole wydaje,jego mieso słoickzi itp itd,,dla mnie nawet grosik nie zosytaje,,w sumie to znacie ta moja melodie juz,hehee
No znamy znamy i jak zwykle podnosi mi sie cisnienie jak czytam te twoje posty o mezu i stosunkiu do pieniedzy:crazy: a ty jestes zlota kobieta!

Leika oj biedny synek....... Duzo zdrowka zycze!!!!!!!!!
Papa ....dobranoc ,.Jutro przyjezdza moja mama z Czech :) No i pogrzeb o 15 mamy :((((

Wskoczyłam dobrej nocki życzyc:-D Jak zwykle się zasiedziałam. :zawstydzona/y: Ale miałam akcję, bo Madzia pół godziny wyła i nie mogłam jej uspokoic. Bolało ją od zębolów, nie chciała wypic panadolu, normalnie koszmar. A do tego mąż mnie wkurzył. Nie podobało mu się że nie mam virbucolu. :no: Miał do mnie takie pretensje jakby wsadzenie małej czopka miało automatycznie wyłączyc płacz:wściekła/y:

reklama
Leika zdrówka dl Małego_Oby tylko lepiej było.
Iwonka trzymaj sie dziś kofana.
Sikoreczka to biedniutkie byłyscie z małą...A o do facetów i ich pomysłów:angry::angry::angry:Chybabym swojemu kazała leżc po te czopki jak taki mądry:crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry