reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia dzieki za te nazwy rocznic

Moje dzieciaczki juz wyzdrowialy, znaczy sie Jasminka bo Dawid to na inhalacjach bedzie jeszcze dlugo i na ketotifenie. Ale jedna inhalacja dziennie to normalnie pikus.
U mnie teraz pada snieg
Ide teraz troche pobawic sie z dzieckiem.

A jeszcze jestem bardzo zadowolona bo zmiescilam sie dzisiaj w moje spodnie bojowki z przed ciazy hura, hura. Do calkowitego powrotu do wagi z przed ciazy zostalo mi 6 kg (przytylam 34kg - tak nie ma tu pomylki)
Teraz zmykam
milego dnia

reklama
Dzień dobry niedzielnie:-)
I u nas w nocy wjało starsznie:szok:Teraz deszczyk kropi.Dziś z małym sama siedzę bo mąż w pracy.Obiadu raczej nie będe robiła;-)Planów tez żadnych nie mamy:-)
iiwka najlepsze życzenia rocznicowe:-):-)
Ewcia zdjęcia naprawdę rewelacyjne:-)

Bodzinko no koniecznie musimy poznac nasze smyki. Nawet mi się ostatnio śniłaś że przyjechaliście do mnie z Karolkiem :szok: Wiesz poczekamy chyba jednak na wiosnę bo z tego co wiem to ty też zależna od komunikacji miejskiej jesteś:tak:
Zmykam ululac Magdulkę.
Zgadza sie ja tez komunikacją miejską się poruszam.
Ale fajne masz sny:-):-):-)Ten musi się spełnić:tak::-D:-)No ale jak będzie cieplej:-):-)

Śliczna:-)Laseczka,że ho ho:-)

U mnie obiadek się pichci, czytam sobie książkę, Jędrek ładnie się bawi no i oczywiście od czasu do czasu zagladam na BB. Słodkie lenistwo.

Szkoda, że my wszystkie jesteśmy tak po całej Polsce i nie tylko porozsiewane, bo możnaby było jakieś spotkanko zorganizować :tak:

reklama
DZień dobry niedzielnie. My już po kościółku i obiadku. Zaraz się biorę za pakowanie, bo dziś wywożę Natalkę na dwa tygodnie na ferie do babci:-( Dla niej radość, a dla mnie już niekoniecznie. Wczoraj u nas była burza z grzmotami:szok::szok:, a wiatr taki że tragedia. Dzis jeszcze wieje,ale juz nie aż tak.

Ewcia świetne fotki widać,że urlop naprawdę udany:tak:

IIwka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)

Ja w tym roku w/g tego co pisałam Ewcia mam cynową;-)

Marta fajny brzdąc byłaś:tak:

Sewa no właśnie spotkanko by się przydało:tak:, ale ja mam propozycję już niedługo się ociepli to możemy sobie coś zorganizować np. w mieście pomysłodawczyni czyli w Radomiu:tak:;-):-) ..... przynajmniej bym blisko miała;-):-D:-D
Sikoreczka a jak palec dzisiaj:confused:

Do góry