reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie caly czas jest zawierucha, wietrzycho ze ho ho ho, wypije zaraz Anatola z mlekiem i zaczynam sie szykowac dl lekarza.
U mnie dzisiaj zupa ala jarzynowa :-)

reklama
Hejka to ja, jeszcze nie nadrobiłam zaległości ale się melduję i zabieram się za czytanie.
Hej Laseczki:-)
jak się macie??co słychać ???
u nas wszystko dobrze oprócz tego że Dawidek chory ma katar i kaszle go
dostał leki i wraca do zdrowia;-)

Ania Siostrzyczko ale Dawiduś jest ślodki:szok::-D:-D normalnie strasznie szybko przeleciały te 4 miesiące;-)jeszcze pamiętam jak wkleiłaś zdjęcia jego takiego malusiego a tu proszę już taki duuży chłopak z niego:-D:-D:-D

Ewcia opowiadaj jak było:-D

Caluski for alll
Hej, kupę lat, co widać po fotkach dzieci :tak:. fakt mój Dawidek to juz kawał byka, ale Twój jaki fajny :tak::tak::-)

Dziewczyny ilu Dawidkow mamy na tym watku?
moj, czarnej, Ani138 kogo jeszcze?
Dobre pytanie, Majek też tu jak grzybów po deszczu :-D

A Majka oszalała na punkcie ciastoliny i odkąd ją kupiłam to mam dziecko z głowy na dobrych parę chwil:-D:-D:-D
Pamiętam jak Majka pierwszy raz dostała ciastolinę to też było szaleństwo, dobrze że z dywanu dobrze schodzi :tak::-D:-D

Kochane dziewczyny:)...A ja juz nie mam męża ,bo niestety jestesmy po rozwodzie ,ale nie przejmujcie sie ...Ja tez mam dwoje dzieci ...Starsza córka ma 8 lat a młodszy syn 6......Po rozwodzie jestem zaledwie kilka miesięcy i juz Twierdze ,ze mimo iż jestem sama z maluchami jest mi lżęj aniżeli z mężem ,a to chyba dlatego ,że przynajmniej nie musze wysłuchiwać jego ciągłych narzekań,ze w domu jest nic nie zrobione...Nie martwie sie .....wszystko wróci na swój tor ....Ja tez mam taka nadzieje .....mysle ,że najgorsdze mam juz za soba ...wy tez Dacie sobie rade ...wierze w Was:):-)
Witaj, Podziwiam Twoją siłę. Tak trzymaj. :tak:

Dawidek się obudził wiec do później.
Majka dzisiaj jedzie do babci na weekend bo musimy jej pokój doprowadzić to użytku, taki grzyb jej na ścianach wychodzi w tym roku że :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mam teraz taki zajb... środek ale strasznie śmierdzi i trzeba porządnie wywietrzyć.

Ewcia ale fotki śliczne, 2 pierwsze mam podobne :-D:tak:.

tak wogóle to wszystkie fotki fajne.
chorowitym zdrówka
a solenizantom sto lat

Majeczko spoczywaj w pokoju i razem z siostrzyczką opiekujcie się swoimi rodzicami. (*)
[*] (*)

Dziewczynki jest jakieś podobienstwo???Na czarno białej fotce JA:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
13545911628.jpg

13581211628.jpg

My byliśmy na zakupach. Niby ciepło, ale ten wiatr jest tak silny, że Jędrek ledwie szedł :baffled:

W domu mam bałagan jak nie wiem co :baffled: obiadu nie zrobiłam :zawstydzona/y: na usprawiedliwienie powiem, że zaraz naleśniki zrobię.

Bodzinka jak dla mnie to tylko nosy macie takie same. Ale może ja się mylę, nie miam wprawionego oka w tym temacie ;-)

Dziewczyny fajne fotki wkleiłyście.

Cześć dziewczyny... Zajrzałam na moment. Przeglądałam forum, bo pomagam koleżance szukać opiekunki do dziecka... Jeśli znacie jakąś zaufaną kobitkę z Łodzi, to odezwijcie sie proszę do mnie na gg (10464678) podając jakiś kontakt do niej...

I pomyslałam, że grzechcem byłoby nie zajrzeć do Was, skoro już tu jestem.... :)

Pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo serdecznie....

reklama
Hej Novaczka, no jak bym ducha zobaczyła :tak::-D

Bodzinka nos i rozstawienie oczu, no i oboje pultaski jak księżyce w pełni :tak::-D

To ja zaraz też sie pochwalę moimi fotkami :zawstydzona/y:

Do góry