reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tak buszuje moj Dawidek po szafkach

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Super fotka! Dawidek cudny:tak:a mamy tez ta ksiazeczke o samolotach z puzlami:tak:

dzieks, dzieks.
Dziewczyny a co planujecie na Walentynki?

Wysłać męża w kosmos:-):-):-)
OOOOOOOOOOOOO to najlepszy pomysla na dzien dzisiejszy! No chyba ze zasluzy to cos moze dostanie:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Teraz ja Was troche pomecze zdjeciami.;-):-p
Oto moje dzieciaczki na spacerku (dzisiaj):

To Macius i jego najlepszy kolega (drugi Macius):

A tu cala troja bawi sie u nas w domku:
Swietne fotki,super chlopaki:-):-):-):-)

Ach te chłopy, z nimi zawsze jakieś problemy są:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
popieram w 100% , :sorry2:

Ewcia twoje foteczki tez sa superasne! A jesli chodzi o Slowacje to mi chodzilo wlasnie o te parki wodne..Jak tam jest czy ci sie podobalo? Czy bylo teraz duzo ludzi i czy Vanesska miala by tez teraz tam frajde(mam na mysli zime)

A jak sie nazywaja te tropiki w Niemczech? Bo zapomnialam,moze stronke ktos mi poda?Moze tam bysmy sie wybrali:-pO ile wogole pojedziemy.:sorry2:

reklama
O dzieki :)
A zapomnialam napisac ze sie nie wyspalam,Vanesska dostala goraczki w nocy i jak sie przebudzila o 3 tak dwie godziny czekalismy az zasnie a ja sie czuje jakbym byla na kacu z tego nie dospania a jeszcze tez poslzam pozno spac.Teraz jest juz lepiej ma 37 ale siedze z nia w domku lepiej mimo tego slonka bo te wiatrzysko jest takie okropne dzisiaj....

Moja się nadal pali na onie w kierunku miejsca pogrzebu...Mam świecznik aniołka...
Marta fajowe foteczki:tak:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry