reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulinka jak zrobiłas take cudny suwaczki??????????
Pamietasz jak mnie pytalas jak zrobic suwaczek ze zdjeciem na suwaczku.pl? Dwa dni glowkowalam, kombinowalam, az dzis mnie olsnilo! W corelu zrobilam dlugi pasek o wymiarach pasujacych do suwaczka i powklajalam zdjecia.:tak: Jak chcesz, to Ci poszukam jakie to wymiary byly.:-)

reklama
Witam Dziewczyny , przepraszam ze wpadam jak postrzelona ale mam prosbe ... szukam juz wszedzie pomocy ;

Dziewczyny prosze Was o pomoc , znacie jakies sposoby na przeziebienie:confused::-(
Blania obudziala sie dzis o 3-30 i nie mogla zasnac do 5 az sie meczyla , co juz zasypiala to kaszelek ja meczyl , daje jej syropek ale bardzo niechetnie go pije wykreca sie wymiotuje , pluje i wyrywa sie , musze na sile jej dawac ale kaszle az ma odruch wymiotny,wiec musze jej wcisnac chociarz troszke bo sie wtedy uspokaja troszke :-(nie ma goraczki :no:ma kaszel taki przejsciowy troche suchy jakby a zarazem mokry:confused::dry:,i katarek :wściekła/y: , wieczorem wczoraj dalam jej paracetamol calpol, i nasmarowalam plecki, stopki i klatke piersiowa mascia rozgrzewajaca mietowa, pospala troszke bez kaszlu..ale nie chce by sie to rozwinelo na dobra? sa jakies domowe sposoby :confused: Pomozcie prosze :-:)-:)-(

jak myslicie kapac ja dzis ??

Buziaczku ja bym kapiel sobie darowala.:tak: Przeciez nic sie nie staje, jak jej nie wykapiesz - nie biega, nie ma upalow. Najwyzej ja przetrzyl -tak na sucho.:tak::-)
Przed chwilka skasowalam ta odpowiedz, bo wydawalo mi sie, ze pomylilam watki.;-)
A co Ci jeszcze doradzic, to nie wiem.:sorry2:

Hej wieczorowo. Ostatnio troszkę was zaniedbałam:zawstydzona/y:, ale obiecuję poprawę.

Buziaczku - w/g mnie malutkiej nic nie będzie jak ją jeden dzień nie wykąpiesz. Możesz małej ( o ile pije ci coś z buteleczki) posłodzić miodkiem, dać witaminkę C i maść majerankową pod nosek na katarek. Co jeszcze nie wiem:no:. Ja często podaję dzieciom syrop prawoślazowy. Moze spróbuj pół łyżeczki:confused:

Dziewczyny macie piękne suwaczki:tak:

Ja już uciekam dobrej, spokojnej nocki dla wszystkich:tak:

reklama
Moje dzieci jeszcze nie spia, mi sie nic nie chce.... zjadlabym cos... ale co...?
Asiulinko suwaczki naprawde ladne.
Dawid wlas nie probuje zjesc pilota od telewizora:-)

Do góry