reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny

Sikoreczko79 - a czy Madzia ma katar? i czy ta kupka nie jest czasem taka jakby ze sluzem? Pytam bo jak Dawid jest chory ma katar i to wszystko splywa mu do zeladka to ma takie kupki jakby ze sluzem, takie luzne.

No i najwazniejsze:-) Dawidek ma pierwszego zebolka
Madzia ma katarek, ale te kupik to raczej wodniste są.
Gratulujemy zębolka i duuuuużo zdróweczka dla Dawidka:-)

SIKORECZKA co do biegunki po eurespalu to chyba on jest tego przyczyną bo moja mama też miała po nim biegunke i to taką że lekarz kazał jej przestać go zażywać.
odstawiłam syrop, daję jej na biegunkę no i wróciło cycowanie na dobre. Daję jej żeby się nie odwodniła. Jak tak dalej pójdzie to dwa lata nas zastaną:-D Na szczęście Madzia nie jest taka bardzo natrętna w ssaniu, jak jej powiem że nie to sie nie dopomina dalej. tylko nocki trochę męczą.

Witam dziewczyny
Nasz dzień nie zaczął sie dobrze...bo włamali sie nam do samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:Jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y:Mąz rano wybiera się do pracy a tu niespodzianka..szyba wybita i zamek wyłamany bo oczywiście mój mężeluke zapomniał radoia z auta wyjąć:wściekła/y::wściekła/y:Łoś jeden....a teraz coś mu poweidz......Kurna a auto nie nasze tylko rodziców:-(Wyladował na komendzie złożył zeznani a teraz czekac będziemy na ogledziny.Kurna kolejny wydatek jakby mało było innych:wściekła/y:
jaśmmina gratulacje dla Dawidka za pierwszy ząbek:-)Dobrze że z uszkami lepiej a co do oskrzeli to wizyta sie przyda.
sikoreczka ale wykombinowałś że chłopaków z domu sie pozbyłaś:-)
Szybkiego powrotu do zdrówka małym chorowitką:-)
Eh jeden błąd i tyle problemów. Mój też czasami zapomina pomyślec. A chłopaków posłałam, bo nie wiem kiedy się z domu ruszyc będę mogła. Oni sobie trochę posiedzą u teściów i z głowy. Moja mama była u nas to jej Adrian wręczył karteczki:tak:
Zmykam na obiadek;-)

reklama
Ja staram sie wypic nie wiecej niz dwie rozpuszczalne z mlekiem, a potem wspomagam sie kawa zbozowa Anatol :-). Moj maz sie troche ze mnie podsmie****e :-) ze pije Anatola.

Woloszki - Dawid dostal ten antybiotyk bo mial temperature 40,3 i do tego jeszcze zapalenie oskrzeli. Bidulkowi wszystko sie nalozylo, no i jeszcze zabek mu wychodzil. Dobrze wiedziec ze tez te krople uzywacie.

Witam...
Ja też jakaś taka dziwna jestem :-(.Co pomyślę o Majce to płakać mi się chce...To już drugie dzieciątko od Moniki i Marcina odeszło...:-(...Strasznie smutne :-:)-(

Nawet mnie nie cieszą oceny z zaliczeń...

reklama
Woloszki - Dawid dostal ten antybiotyk bo mial temperature 40,3 i do tego jeszcze zapalenie oskrzeli. Bidulkowi wszystko sie nalozylo, no i jeszcze zabek mu wychodzil. Dobrze wiedziec ze tez te krople uzywacie.
No to sie nie dziwie ze dostal antybiotyk.
U nas przeboj w sierpniu zeszlego roku mielismy. Maja dostala szczepionke i na nastepny dzien dostala biegunki, ktora trwala miesiac najlepsze bylo to ze tylko do poludnia ja miala. Robilismy wszelkie badania i nic nie wyszlo z czego to. Dodatkowo Maja dostala lekkiego zapalenia oskrzeli, a pozniej jeszcze nam sie przypetala trzydniowka i wtedy lekarz przypisal nam Bactrim i to dopiero pomoglo nam na biegunki :-):-):-):-)
A co do ucha to teraz uwazajcie na nie bo najczesciej jak juz sie raz zachoruje to pozniej latwo znow zlapac zapalenie. No ale zycze wam zeby z wami tak nie bylo :-):-):-)

Do góry