sikoreczka79
Fanka BB :)
Madzia ma katarek, ale te kupik to raczej wodniste są.czesc dziewczyny
Sikoreczko79 - a czy Madzia ma katar? i czy ta kupka nie jest czasem taka jakby ze sluzem? Pytam bo jak Dawid jest chory ma katar i to wszystko splywa mu do zeladka to ma takie kupki jakby ze sluzem, takie luzne.
No i najwazniejsze:-) Dawidek ma pierwszego zebolka
Gratulujemy zębolka i duuuuużo zdróweczka dla Dawidka:-)
odstawiłam syrop, daję jej na biegunkę no i wróciło cycowanie na dobre. Daję jej żeby się nie odwodniła. Jak tak dalej pójdzie to dwa lata nas zastaną Na szczęście Madzia nie jest taka bardzo natrętna w ssaniu, jak jej powiem że nie to sie nie dopomina dalej. tylko nocki trochę męczą.SIKORECZKA co do biegunki po eurespalu to chyba on jest tego przyczyną bo moja mama też miała po nim biegunke i to taką że lekarz kazał jej przestać go zażywać.
Eh jeden błąd i tyle problemów. Mój też czasami zapomina pomyślec. A chłopaków posłałam, bo nie wiem kiedy się z domu ruszyc będę mogła. Oni sobie trochę posiedzą u teściów i z głowy. Moja mama była u nas to jej Adrian wręczył karteczkiWitam dziewczyny
Nasz dzień nie zaczął sie dobrze...bo włamali sie nam do samochoduJestem wściekłaMąz rano wybiera się do pracy a tu niespodzianka..szyba wybita i zamek wyłamany bo oczywiście mój mężeluke zapomniał radoia z auta wyjąćŁoś jeden....a teraz coś mu poweidz......Kurna a auto nie nasze tylko rodziców:-(Wyladował na komendzie złożył zeznani a teraz czekac będziemy na ogledziny.Kurna kolejny wydatek jakby mało było innych
jaśmmina gratulacje dla Dawidka za pierwszy ząbek:-)Dobrze że z uszkami lepiej a co do oskrzeli to wizyta sie przyda.
sikoreczka ale wykombinowałś że chłopaków z domu sie pozbyłaś:-)
Szybkiego powrotu do zdrówka małym chorowitką:-)
Zmykam na obiadek;-)