reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A umiesz zmniejszac?
Nie martw się nie gryziemy:-);-)Na razie u was stawiam nieśmiało pierwsze kroki;-) ale postaram się w końcu rozpędzać i was zagadywać
Czesc witam tatusia i mamusie
Nie mam sily was nadrabbiac. My wczoraj cala rodzinka bylismy w Hula Kula. Siedzielismy tam ponad 5 godz ale dzieciakom sie podobalo wariowali jak nie wiem no i Maja wczoraj caly dzien nie spala bo sie bawila. Dzis poszlismy szybciutko cos wrzucic do skrzuneczki i pozniej caly dzien lezelismy ;-)
Jutro Maks wkoncu do przedszkola, mezulek poszedl go uspic i spi z nim
To narazie ja od jutra zaczynam po malu sprzatac i wymyslac jakies szybkie smaczne jedzonko bo za tydz Dzien Babci i Dziadka i przyjezdzaja moi rodzice do Maksika przedszkola na przedstawienie.
Nie mam sily was nadrabbiac. My wczoraj cala rodzinka bylismy w Hula Kula. Siedzielismy tam ponad 5 godz ale dzieciakom sie podobalo wariowali jak nie wiem no i Maja wczoraj caly dzien nie spala bo sie bawila. Dzis poszlismy szybciutko cos wrzucic do skrzuneczki i pozniej caly dzien lezelismy ;-)
Jutro Maks wkoncu do przedszkola, mezulek poszedl go uspic i spi z nim
To narazie ja od jutra zaczynam po malu sprzatac i wymyslac jakies szybkie smaczne jedzonko bo za tydz Dzien Babci i Dziadka i przyjezdzaja moi rodzice do Maksika przedszkola na przedstawienie.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
zrob na razie przez ta strone zdjecie.a jak sie zdjecie przerobi to pobierz ten kod srodkowy pod zdjeciem Bbcode zdaje sie i wklej w podpisie.Jak bedzie za duze dla ciebie to powiem ci jak inaczej zmniejszyc zdjecie.http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
No widze zachęte więc nie będe się na pewno martwił:-) A mi w koncu łobuzy poszli spać O dziwo dzis wczesnie cos nie podobne do nichNie martw się nie gryziemy:-);-)
reklama
Podziel się: