reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ratunku pomocy :shocked2:jak mam sobie wkleić takie zdjęcie mojej niuni, bo kombinuje i kombinuje i nic:wściekła/y: i już mnie krew zalewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wielkościowo może być jak to Iwonki z Waneską.Błagam pomóżcie:confused::sorry2:

reklama
Ja sobie najpierw wgrywam na fotosik albo blog małego.Potem klikam na nie prawym przyciskiem myszy "kopjuj" i w podpisie "wklej" i zapisuje zmiany i już.

Czesc witam tatusia i mamusie :-D:-D
Nie mam sily was nadrabbiac. My wczoraj cala rodzinka bylismy w Hula Kula. Siedzielismy tam ponad 5 godz :szok::szok::szok:ale dzieciakom sie podobalo wariowali jak nie wiem no i Maja wczoraj caly dzien nie spala bo sie bawila. Dzis poszlismy szybciutko cos wrzucic do skrzuneczki i pozniej caly dzien lezelismy ;-)
Jutro Maks wkoncu do przedszkola, mezulek poszedl go uspic i spi z nim :baffled::baffled::baffled:
To narazie ja od jutra zaczynam po malu sprzatac i wymyslac jakies szybkie smaczne jedzonko bo za tydz Dzien Babci i Dziadka i przyjezdzaja moi rodzice do Maksika przedszkola na przedstawienie.

reklama
Tam gdzie suwaczki.Ja mam zawsze problem ze zmniejszeniem i wrzucam fotosika albo na foto.onet i potem wklejam.

Do góry