reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka ta mała vaneska to spryciula,,ale sobie wybiera pozycje do spania,haha,,świetne,,bez komentarza,,oprostu rewelka,,

ja spr cwiczenia,,jutro wystawianie ocen,,ale zament bedzie w szkole,,bubu,,,ale jeszcze dwa dni;-) i wolne 2 tygodnie,:tak::-),hihi

reklama
Ale wlasnie sobie uswiadomilam ze moja Jasminka jada tylko dwie zupy pomidorowa i ogorkowa:szok:. Ciagle sie awanturowala przy obiedzie i ja odpuscilam. A teraz to juz patrzec na pomidorowa nie moge... Kurcze zrobilam bezsensu ze tak odpuscilam sprawe z tymi zupami. Ale jutro ugotuje cos innego.... Czy wasze maluchy to tez tak maja z jedzeniem?
Moj Macius tez jest niejadkiem i zazwyczaj je ziemniaczki z sosikiem (gulasz, pieczen itp.), choc nie zawsze zje mieso.:dry: Ostatnio polubil makaron i potrafi zjec sam, bez niczego, lub z sosem do spaghetti. Kiedys lubil kotlety i mogl je jesc bez przerwy, a teraz cos mu sie odwidzialo i nie chce nawet sprobowac. Zreszta lista potraw, ktorych "nie lubi", ale nawet nie sprobuje jest dluga, ale co jakis czas probuje mu dac cos innego, bo tych ziemniaczkow z sosikiem juz dosyc.

Iwonka Vaneska super zasnela. Pomyslowa jest-za kazdym razem gdzie indziej.:-D

A my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...

Matu jeździs amochodem z ozdobami swoimi,,łancuchy..hehe

Acha bylam dzisiaj w US i mozna odliczac do konca kwietnia tą prorodzinna ulgę,,bynajmniej u mnie,,heeee,,ciesze sie,,bo to zawsze cos,,,

Moje dziecko wlasnie wypilo dwa kubki mleka przez slomke,a kupilam znow te slomki smakowe takie co sa w Mc donaldzie w zestawach dla dzieci.

Iwonko a gdzie mozna kupic takie slomki smakowe? Moja Jasminka nie pije takich cudeczek mlecznych bo ma skaze, ale ja bym sie chetnie napila z takiej slomeczki :-):-):-):-):-)

reklama
A my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...
U nas choinka jeszcze stoi (juz mi zawadza:dry:). Rozbierac bedziemy w weekend.

Moje dziecko wlasnie wypilo dwa kubki mleka przez slomke,a kupilam znow te slomki smakowe takie co sa w Mc donaldzie w zestawach dla dzieci.
Oj, Maciusiowi tez by sie podobalo.:tak:Gdzie kupilas? I jak wygladaja?

Do góry