reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewuszki!Mam do was małe pytanko? Czy macie może zabawke fisher price-żyrafe? bo właśnie listonosz przyniósł(zamówiłam na allegro) i na pudełku pisze że wygrywa ona różne melodie a ta moja gra tylko jedną:baffled: no i niewiem czy jest zepsuta czy tak ma być.A tak wogóle to moje dziecko ma gdzieś tą żyrafe.:-(

reklama
Witam.My dzis spalismu do 9:30:tak::-)
I z cala odpowiedzialnoscia moge sie pochwalic a raczej swoje dziecko ze zna juz caly alfabet i liczy do 6 choc zna cyfry do 10:tak::-)Przeczyta okolo 10 wyrazow:-)teraz probuje rysowac figury:tak:

Cześc Wam, ja dzisiaj z Emilką w domciu bo chyba jakaś grypka żołądkowa Ją dopadła i wymiotowała rano więc nie puściłam Jej do szkoły, ale teraz już dobrze się czuje, ja to miałam w piątek i sobotę, okropna biegunka, ale przeszło na szczęście.
Wpadłam tu tylko na chwilkę się przywitac i zmykam bo mam dziś bojowe zadanie, muszę wybrac kibelek i wannę do łazienki,i cieszę się jak gwizdek od lat marzę o wannie a mam tylko brodzik a tak uwielbiam moczyc się w ciepłej wodzie z pachnącą pianką,mmmm, się rozmarzyłam.
Zmykam papa

Dzień doberek! Doczytałam ale odpisac nie dam rady bo przed chwilą mignąl mi mój portfel w rękach Madziowych a teraz go nie ma :confused: Muszę go odszukac:dry:

Nie wiem bo moj rozliczany jest przez firme i dzis wlasnie ksiegowej to zglaszaac moj teśc bedzie. Nie wiem jak to jest normalnie,czy poprostu nie musisz sie rozliczyc z podatkow za 2007 rok do 10 stycznia odloczajac sobie wlasnie to.

To ja :-)moje dziecko śpi bo wstała dziś o 6:szok: i teraz padła ale pewnie tylko na chwilkę.Za chwile wróci mój mąż z pracy i jedziemy na małe zakupki i zawieść podanie do pracy(oczywiście mojej).Trochę się nudze jak taka cisza i spokój w domu no ale na górze jest zawsze teściowa i babcia:cool2:.spadam pa pa

reklama
Do góry