Cześć dziewuszki!Mam do was małe pytanko? Czy macie może zabawke fisher price-żyrafe? bo właśnie listonosz przyniósł(zamówiłam na allegro) i na pudełku pisze że wygrywa ona różne melodie a ta moja gra tylko jedną no i niewiem czy jest zepsuta czy tak ma być.A tak wogóle to moje dziecko ma gdzieś tą żyrafe.:-(
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.My dzis spalismu do 9:30:-)
I z cala odpowiedzialnoscia moge sie pochwalic a raczej swoje dziecko ze zna juz caly alfabet i liczy do 6 choc zna cyfry do 10:-)Przeczyta okolo 10 wyrazow:-)teraz probuje rysowac figury
I z cala odpowiedzialnoscia moge sie pochwalic a raczej swoje dziecko ze zna juz caly alfabet i liczy do 6 choc zna cyfry do 10:-)Przeczyta okolo 10 wyrazow:-)teraz probuje rysowac figury
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Cześc Wam, ja dzisiaj z Emilką w domciu bo chyba jakaś grypka żołądkowa Ją dopadła i wymiotowała rano więc nie puściłam Jej do szkoły, ale teraz już dobrze się czuje, ja to miałam w piątek i sobotę, okropna biegunka, ale przeszło na szczęście.
Wpadłam tu tylko na chwilkę się przywitac i zmykam bo mam dziś bojowe zadanie, muszę wybrac kibelek i wannę do łazienki,i cieszę się jak gwizdek od lat marzę o wannie a mam tylko brodzik a tak uwielbiam moczyc się w ciepłej wodzie z pachnącą pianką,mmmm, się rozmarzyłam.
Zmykam papa
Wpadłam tu tylko na chwilkę się przywitac i zmykam bo mam dziś bojowe zadanie, muszę wybrac kibelek i wannę do łazienki,i cieszę się jak gwizdek od lat marzę o wannie a mam tylko brodzik a tak uwielbiam moczyc się w ciepłej wodzie z pachnącą pianką,mmmm, się rozmarzyłam.
Zmykam papa
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek! Doczytałam ale odpisac nie dam rady bo przed chwilą mignąl mi mój portfel w rękach Madziowych a teraz go nie ma Muszę go odszukac
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No wlasnie mialam wam powiedziec bo tez sie wczoraj dowiedzialm ze do 10 stycznia mozna tylko zglosic chcec o odpisaniu ulgi na dzieci Komunikat w sprawie ulgi z tytułu wychowywania dzieci
Marta1981
Rodzyneczka
Iwonka,a to oświadczenie to trzeba złożyć w Skarbowym?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nie wiem bo moj rozliczany jest przez firme i dzis wlasnie ksiegowej to zglaszaac moj teśc bedzie. Nie wiem jak to jest normalnie,czy poprostu nie musisz sie rozliczyc z podatkow za 2007 rok do 10 stycznia odloczajac sobie wlasnie to.
To ja :-)moje dziecko śpi bo wstała dziś o 6 i teraz padła ale pewnie tylko na chwilkę.Za chwile wróci mój mąż z pracy i jedziemy na małe zakupki i zawieść podanie do pracy(oczywiście mojej).Trochę się nudze jak taka cisza i spokój w domu no ale na górze jest zawsze teściowa i babcia.spadam pa pa
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Już wiem znalazlam na ogólnym.Oświadczenie składa się tylko jeśli rozlicza nas zakład pracy lub ZUS a jak samemu to nie trzeba nic składać.
Podziel się: