reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
a ja polecam radio dla dzieciaczków... nie wiem czy juz je macie, wiec na wszelki wypadek wysyłam:
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna
a ja polecam radio dla dzieciaczków... nie wiem czy juz je macie, wiec na wszelki wypadek wysyłam:
Reniferku cudo.Lolo zachwycony, śpiewa sobie do piosenek:-)
:-):-)witam was cieplutko choć u mnie wieje jak na końcu świataOd rana same atrakcje-na moją Jule spadła deska do prasowania i ryku było co niemiara:-( no i siniak na pół czołapozatym mąż Wiktor miał jechać na narty a tu niespodzianka-nie jedzie i siedzi z nami w domku:-):-).Idę gotować obiadek dla małej,wpadne póżniej.Miłej niedzieli.U nas taki plac zabaw to FIKOLAND,poszłabym z małą ale chyba jest jeszcze za malutka(ma 10 miesięcy)????Jak myślicie?
reklama
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry niedzilenie...
My wstaliśmy o 8:30,,,juz dawno po snaidnku i kawce,Matus baje oglądął,a teraz puzzle układaliśmy,takie duze i sam je układa teraz,,a potem ma zamiar po nich jeździć traktorkiem,,,hehe
A ja ułozyłam spr,,bo wczoraj mi sie nie chcialooo
My wstaliśmy o 8:30,,,juz dawno po snaidnku i kawce,Matus baje oglądął,a teraz puzzle układaliśmy,takie duze i sam je układa teraz,,a potem ma zamiar po nich jeździć traktorkiem,,,hehe
A ja ułozyłam spr,,bo wczoraj mi sie nie chcialooo
Podziel się: