reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!
widze że nie tylko ja sprzątam w tym momencie, ale dzisiaj nawet mi to poszło, jeszcze poodkurzać i koniec. A wiecie co mam dzis plan!!!! moja Nadusia ma juz dość siedzenia w domu więc zabieramy ją dziś do Fantazji to jest takie miejsce dla dzieci gdzie moga sie wychasać w piłeczkach. Jeszcze nigdy tam nie bylismy bo wydawało mi sie że niunia jeszcze jest zamała, ale teraz co wyprawia czasami w domu w łózku :-D mysle że sobie da rade!!! Napiszcie jakie rozrywki fundujecie swoim pociechom??

A jeśli chodzi o te paseczki to pomysle nad tym, ale nie teraz bo moja wszystko robi zeby mnie wyrzucic z fotela i sama sie pcha przed kompa, tez chce pisać z Wami hihih:tak:

Dobra a ja ide sprztac,bo mam na calym dywanie rozkruszona kajzerke i nawet kawalek wrzucone do akwarium przez moje dziecko,pelno kredek i wogole bajzel na kolkach,
witaj w klubie...

Leika gratuluje moderatora :) Jakiego dzialu jestes ?
no gratki...leiczka juz moderator,,a iwonka ty tez masz byc,,???

Cześć dziewczyny!
widze że nie tylko ja sprzątam w tym momencie, ale dzisiaj nawet mi to poszło, jeszcze poodkurzać i koniec. A wiecie co mam dzis plan!!!! moja Nadusia ma juz dość siedzenia w domu więc zabieramy ją dziś do Fantazji to jest takie miejsce dla dzieci gdzie moga sie wychasać w piłeczkach. Jeszcze nigdy tam nie bylismy bo wydawało mi sie że niunia jeszcze jest zamała, ale teraz co wyprawia czasami w domu w łózku :-D mysle że sobie da rade!!! Napiszcie jakie rozrywki fundujecie swoim pociechom??
no masz fajnie,u mnie brak takich rozrywek...

A jeśli chodzi o te paseczki to pomysle nad tym, ale nie teraz bo moja wszystko robi zeby mnie wyrzucic z fotela i sama sie pcha przed kompa, tez chce pisać z Wami hihih:tak:
hehe,niech nam pisze...

Ja już po zakupach teraz robię obiad. Jeszcze tylko posprzątać i gotowe. Byłam na dworze 2 godz z dziećmi - mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi:baffled:. Ubrałam ich bardzo ciepło.

Wow ale dzis superowo chodzi nasza klasa!!!!!!!!wreszcie:)
Mnie też:-)
Ja lece do mamy. Milego dnia Wam wszystkim zycze.:-)
Wzajemnie:tak:
Mam sierpniowych 2006 :-)

Dzięki ;-)

Leika gratuluje serdecznie:tak:

No ja nie wiem czy bede moderatorem,nie ja decyduje....
Jeszcze pranko trzeba rozwiesic i podloge umyc.Ach na raty robie bo ciagle mi ktos przeszkadza...

reklama
hej hej

ja juz mam posprzatane, spotkanko biznesowe zalatwione, dziecki spi, obiad gotowy......to chyba wszytsko co mialz zrobic dzisiaj..:confused: wiec teraz bede leniuchowac:zawstydzona/y::-D:-D:-D:zawstydzona/y::-D kocham to...:-D:zawstydzona/y:;-)

Do góry