reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nocka z Pl necik jakos ograniczony wiec bede zagladac sporadycznie a do domku wracam chyba 13 wiec od 14 wracam na stale:-D
Pozdrawiam wszystkich goraco i dobrej nocki zycze

reklama
Eh te ząbki... U nas też lezą. Madzia dziś wieczorem to się wściec chciała. Płakała i ręce do buzi pchała. Dałam jej panadol i chyba przeszło. No ale w przeciągu tygodnia wyszły jej dwie trójki:baffled:
Dobranoc! Jutro jadę do mamy :-)

Ja nie stosowałam żadnej diety w trakcie karmienia piersią, a synek też jest alergikiem (choć dość łagodnym).

Witam nową mamusię :tak:

I mówię dobranoc :)

Mój Grześ jak widzi cyca to aż się cały trzęsie:-DDlatego nie wyobrażam sobie żeby miał z niego zrezygnować.W nocy też jeszcvze cycuś:tak:
Karolek nadal się cały trzęsie.No i nadal zdarza mu się w nocy budzić i pić tak,że aż słysze jak przełyka.Chciałam go teraz na wiosne odstawić ale może jeszcze poczekam do dwóch lat.Jak Leika pisze jak jej smutno to mi sie odechciewa go odstawiać:-)Ja jak mały miał 2,5 miesiąca wcinałam kapuste z grochem, w małych ilościach, no i nic mu nie było.To złote dziecko, oprócz cytrusów mogłam wcinać wszystko.Teraz jak jest większy to i na lampeczke wina sobie pozwole, potem tylko tata ściąga mleczko a synuś musi się obejśc smakiem:-):-)Ale nieczęsto;-)

Witam nocka z Pl necik jakos ograniczony wiec bede zagladac sporadycznie a do domku wracam chyba 13 wiec od 14 wracam na stale:-D
Witaj Vici brakuje nam Ciebie:tak:Mam nadzieje,że dobrze sie bawisz.Odpoczywaj i wrcaj do nas:-)

Dzien dobry. Wstałam dziś o 8.30:-)Za oknem mróz okropny - 10 stopni brrr.

ja popijam martini z cola i lodem i cytrynka,,moz ektoras chetna przy wekendzie????,,mam duzo 1,5litra tego,heee

ja ja ... tylko ciekawe czy jeszcze ci zostało coś od wczoraj:confused:

moje marzenie................. albo chociaż pifffko małe...

ogólnie to mąż odebrał moje badanie krwi - i mam za wysokie limfocyty... :confused::confused::confused:
Reniferku wydaje mi się,że powinnaś iść do lekarza,bo wysokie limfocyty o ile dobrze pamietam mogą być przy jakiś infekcjach.
ja chce 7 miesiecy mikiego poic mleczkiem... tzn do końca kwietnia/maja... później sie regeneruje i pod koniec roku znów staranka :tak::tak::tak:

Wow szybko chcesz drugą dzidzię. Życzę powodzenia:tak:

Wypiłam:-)

Vici wracaj wracaj:tak:. My ciebie też pozdrawiamy i czekamy:-)

Dzien dobry sobotnio..
My jemy sniadanko,,wstalismy o 8:30,a mialam pospac do 10,,jakos nie w yszlo mi te spanie dluzsze..:baffled:
Pije kawe i jem buleczke,,poczytam sobie posty...

.:zawstydzona/y:
dzieki Ewcia.Musialam poczekac na "nowa pelna godzine", zeby sie napic, ale sie oplacalo.;-) hehe Dzieki mnie jestes na 5079 miejscu w rankingu.:-D
haha,,alez jestem odlegla,,ale ja na to nie kukam,,tlyko wma chcialam polac,hihi

iwonka my wszystkie kiedyś przyrośniemy;-)
Dobranoc
dokladnie,,i kto nas oderwie...:sorry2:

witaj Vici z PL,,no to zagladaj,,bedziecmy cie widizec,ze wsyztsko oki,,,

Dzien dobry. Wstałam dziś o 8.30:-)Za oknem mróz okropny - 10 stopni brrr.
ja ja ... tylko ciekawe czy jeszcze ci zostało coś od wczoraj:confused:
Wypiłam:-)
:-)
u mnie tez taki mrozik,nawet nosa dzisiaj nie wychylam,heee
mam martini mam,,zostalo,,bo pzreciez calej butli sama nie wyoje,hehe.
na zdroweczko...

reklama
Matko a ja muszę wyjść na zakupy:baffled:. Tylko ciekawe co ja z dziećmi zrobię:confused:Może któraś z was jest chętna zostać wirtualną niania na godzinkę;-)

Do góry