reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
22 tydzien
E
Ewcia81
Gość
witamm
ja robie fryteczki,zara zbedizmey jeldiz Matem...
Iwonka super wygladasz,tlyko pozazdroscic,,sliczny brzunio i ty kwitnąco wyglądasz....
ja robie fryteczki,zara zbedizmey jeldiz Matem...
Iwonka super wygladasz,tlyko pozazdroscic,,sliczny brzunio i ty kwitnąco wyglądasz....
odezwala sie na zamknietym,ze wsyztsko oki..i ze podczytuje ans nieraz..;-)Dziewczyny a co się dzieje z Anią 138 coś dawno jej nie było
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ewcia pozdrów ją od nas:-)
Przy okazji Sewa też się mało odzywa. To chyba jutro jej M znowu wyjeżdża
Ja już posprzątałam, Kuba śpi, a Natalka ogląda bajki. Dzisiaj kupiłam małemu 2 bluzeczki i piżamkę Natalce... tylko dla siebie nic nie znalazłam.
Ja już posprzątałam, Kuba śpi, a Natalka ogląda bajki. Dzisiaj kupiłam małemu 2 bluzeczki i piżamkę Natalce... tylko dla siebie nic nie znalazłam.
Marta1981
Rodzyneczka
Ale żeście namachały,normalnie musiałam cofnąć 10 stron;-).Oszczędzamy prąd i ma być grafik kiedy moja kolej.
P.S. będę jak Mirek będzie w pracy;-):-).Odezwę się w poniedziałek.
P.S. będę jak Mirek będzie w pracy;-):-).Odezwę się w poniedziałek.
katrinm5
Fan(ka)
Witam popołudniowa porą:-)
Ja i posprzątałam dziś i na spacerku z Grzesiem byłam:-) U nasz ładnie słoneczko świeciło i było bardzo przyjemnie:-)Mąż w pracy a ja byłam z synkiem w odwiedzinach u siostry:-)Niedawno wróciliśmy a mały śpi:-)
Ja i posprzątałam dziś i na spacerku z Grzesiem byłam:-) U nasz ładnie słoneczko świeciło i było bardzo przyjemnie:-)Mąż w pracy a ja byłam z synkiem w odwiedzinach u siostry:-)Niedawno wróciliśmy a mały śpi:-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
dokładnie w niedziele leci,,takze Sewcia musi sie nacieszyc mezukiem,takze teraz niech sie cieszy,a potem my ja pocieszymy,hee,,ma co robic zapewne...Ewcia pozdrów ją od nas:-)
nic nie znalazłam.
Podziel się: