O tak...Czasem aż za bardzo:-):-)Jest pełnym energii, ciekawskim indywidualistą:-):-):-)Bodzinka Twoje dziecko pełne energii jest:-):-)
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Bardzo śliczny i fajny chłopiec:-):-)Pozwoliłam sobie obejrześ Twoje zdjęcia na naszej klasie..i zaprosiam Cię do swoich znajomychO tak...Czasem aż za bardzo:-):-)Jest pełnym energii, ciekawskim indywidualistą:-):-):-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja już pije kawcie i objadam sie wafelkami... na szczescie na coraz wiecej moge sobie pozwolic, a miki to dobrze znosi juz o połowe zmniejszyłam kropelki na wzdecia - i tak jakby w ogóle tego nie odczuł
mi tez sie nasza-klasa podoba... tez w styczniu bede miała małe spotkanko - co prawda tylko z dwoma kumplami z bydgoszczy i to przyjadą do mnie do domu... mysle ze jak malutki troche podrosnie to zostawie go u mamy i wtedy bede mogła sie spotkac z wszystkimi zapisanymi ludźmi z mojej klasy...
i rzeczywiscie n-k lepsza jest od detektywa
mi tez sie nasza-klasa podoba... tez w styczniu bede miała małe spotkanko - co prawda tylko z dwoma kumplami z bydgoszczy i to przyjadą do mnie do domu... mysle ze jak malutki troche podrosnie to zostawie go u mamy i wtedy bede mogła sie spotkac z wszystkimi zapisanymi ludźmi z mojej klasy...
i rzeczywiscie n-k lepsza jest od detektywa
Dziękuje:-):-)Zaproszenie przyjełam...Zdjątka oglądać, oglądać to moje prawdziwe hooby, latanie i robienie fotek:-):-)Kocham moją cyfrówke;-)
Reniferku to fajnie,że udało Ci sie zmniejszyć kropelki i Miki dobrze to znosi:-)
Ja juz spotkałam się z jednym kumplem:-)Było bardzo miło:-)
Mój Paweł krzyczał,żeby go nie zapisywac a teraz zadowlony i sam po klasie szqaleje:-)
Reniferku to fajnie,że udało Ci sie zmniejszyć kropelki i Miki dobrze to znosi:-)
Ja juz spotkałam się z jednym kumplem:-)Było bardzo miło:-)
Mój Paweł krzyczał,żeby go nie zapisywac a teraz zadowlony i sam po klasie szqaleje:-)
katrinm5
Fan(ka)
My też juz sie umawiamy ale dopiero w czasie wakacji,bo mija 10 lat od skączenia szkoły:-)I jest jubileusz szkoły,więc może być miło:-)
katrinm5
Fan(ka)
Reniferek też szaleje po naszej klasie:-)
Mamy drugi nałógNaszą klasę
Mamy drugi nałógNaszą klasę
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hihi, szaleję, szaleję... tymczasem chwilowo sie zegnam, bo obiecałam mężowi sernik zrobic, poza tym ruszamy na cmentarz do jego taty; wiec mnie troche nie bedzie...
miłego dnia kochane... oby ten rok był naprawde wspaniały!!!
katrinm5
Fan(ka)
Fajny chłopiec z Twojego Mikołaja:-)Na główce ma tyle włosków jak mój Grzesio gdy był w jego wieku:-)hihi, szaleję, szaleję... tymczasem chwilowo sie zegnam, bo obiecałam mężowi sernik zrobic, poza tym ruszamy na cmentarz do jego taty; wiec mnie troche nie bedzie...
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Witaj sewa:-)Tak tak wszystko co nowe to wciąga
Podziel się: