reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Do tego moja prababcia, która 7 stycznia ma skończyć 90 lat znowu jest w szpitalu.Pojechała na dialize i już została, coś z sercem....

reklama
Uuuu..... jak tu się cichutko zrobiło:dry:. My już po obiedzie. Kubuś zasnął to i ja się trochę położę, bo jakaś "śnięta" jestem:-p

rzeczywiście cichutko ;) ... my mielismy wyjechac ale wyszło tak, ze ja sprzatam w domu, a mąz robi obiad :szok::szok::szok: ;) jutro mamy gości i chce upiec ciasteczka - jesli wyjdą to wrzuce przepis ;)

U nas też już poobiadkowo. Leniuszka załapałam i nic mi się nie chce. Mężo się wziął znów za naszą garderobę. Może kiedyś skończy:baffled: Chyba mi się spac chce.:dry:

Witajcie.:-)
My juz po obiadku i zakupach -kupilismy juz "pare" rzeczy na sylwestra.:tak: Grzesia uspilam, malzonek sie polozyl, a Macio oglada bajke. Ja tez troche senna jestem, ale ktos musi zostac na strazy.;-) Wiec wezme pzryklad z katrinm i wlaczylam wode na kawke. Do tego kawalek torcika lub innego ciacha, co zostalo z urodzin Maciusia. Ma ktos moze jeszcze ochote?:-D

Sikoreczka wielkie gratki dla Madzi.:tak:

Inna udanej imprezki.

Cloe ciesze sie, ze u Ciebie wszystko w porzadku. I widze, ze Ty 2 w 1 juz tylko kolo miesiaca pochodzisz. Ale ten czas leci.:-) A wiesz, co nosisz pod seruszkiem? :confused:Bo nie pamietam.:sorry2:

Bodzinka piesek uroczy, tylko szkoda, ze tyle z nim klopotow. Zdrowka dla babci.
Nie wiem, czy jeszcze mialam cos pisac. Zreszta Maciek placze, bo wylaczylam mu bajke (ktora sie nota bene skonczyla). No i histeria (pisk, placz i krzyk). Wlaczylabym mu, ale po takim przedstawieniu, to o nie! Mowy nie ma! Boje sie, zeobudzi mi Grzeska.:wściekła/y:

Moja rodzinka na świątecznie:
01042713099.jpg

00292613099.jpg

23352213098.jpg

:happy2:czesć dziewczyny widzę że prawie wszystkie mamy ten sam problem -NIEDOCENIENIE NAS PRZEZ MĘŻA wkurza mnie również to, że kobieta nadal jest traktowna jak służąca własnej rodziny-pranie ,sprzątanie,gotowanie i co dostajemy w zamian komentarz typu "taka praca to nie praca".Więc wzięłam sprawy we własne ręce moja córeczka ma już 4 latka od września zapisałam ja do przedszkola na 5 godz i jest to czas ,który częściowo mogę poświęcić dla swoich przyjemności tj.np.picie kawki z kolezanką a kiedy odbieram Majkę z przedszkola jestem zrelaksowaną mamą gotową na spacery czy zabawy

reklama
czesć dziewczyny widzę że prawie wszystkie mamy ten sam problem -NIEDOCENIENIE NAS PRZEZ MĘŻA wkurza mnie również to, że kobieta nadal jest traktowna jak służąca własnej rodziny-pranie ,sprzątanie,gotowanie i co dostajemy w zamian komentarz typu "taka praca to nie praca".Więc wzięłam sprawy we własne ręce moja córeczka ma już 4 latka od września zapisałam ja do przedszkola na 5 godz i jest to czas ,który częściowo mogę poświęcić dla swoich przyjemności tj.np.picie kawki z kolezanką a kiedy odbieram Majkę z przedszkola jestem zrelaksowaną mamą gotową na spacery czy zabawy

Do góry