reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka amsz arcje odpoczywaj
a My obiada zaraz zjemy,nom zupka,bee,,,ale ziemiaczki jzu sie gotuja i pulpety mialam wiec wyciagnelam,tylko podgrzac...a ja zjem leczo,,bo mezowe mi zostało..
A potem dryndne do znajomych,po ktorej na kawe mam wpasc,,bo po nocach nie mamz amiaru jezdzic,a ciemno robnbbi sie juz o 16,,takze,,,mam andizeje,ze nie pwoiedza mi na 17,,bo nie pojade,,

reklama
Ale dzisiaj dużo naklikałyście, doczytać nie mogłam. A u nas pięknej zimy ciąg dalszy i chciałam kupić małej sanki, ale niestety na tym zadupiu to nigdzie nie ma, chyba jutro skoczę do jakiegoś marketu:tak::tak::tak:
Choinki macie śliczne, a u mnie tylko girlanda i sopelki nad oknem bo za mały pokoik mamy i nie ma gdzie choinki upchnąć:-:)-:)-(
ojej ale masz fajnie zima pelna para,,ja tez chce,,jade do ciebie na sanki,,no i mam dwie pary,,pozycze ci,hehee

wiecie co wesżlam na konto obadac ile mam kasy,tzn czy 300 czy 200zł,,bo juz nie wiem kiedy co placilam karta,,a tutaj na koncie 600zł...wow:-):szok::szok:doznałam sozku,,przesłali mi w koncu zapomoge na swieta,,haha,,,nom alez jestem zadowolona,,dostałam 260zł....ale fajnieee:-):-):-):-):-):cool::cool::cool::cool:

Ewcia ale niespodzianka:-):tak:Lubie takie.Namsię taka zdażyła niedawno i dzięki niej mąz będziemógł fajniejsząplazme kupić:-)

Ewcia ale niespodzianka:-):tak:Lubie takie.Namsię taka zdażyła niedawno i dzięki niej mąz będziemógł fajniejsząplazme kupić:-)
no super i to jeszcze przed swietami,,takze fajnie....oo plazma,,prezent na swieta,,my tez mamy,,la emoj chcial do tego kino domowe,,tlyko ja mam pokoj 3m na 3,5m, wiec bez sensu miec zestaw kina,,,bynajmnije dla mnie,,bo to raczej do duzych pomieszczen,a nie klitekkk:tak:;-)

dobra ja spadm z Matem do znajomych,,ale oni dzisiaj maja imprezke rodiznną,,takze niedługo wróce,,jad ena godzinke i tyle,,buziaki,miłęgo dnia...

reklama
Do góry