reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia - widzę, że Ty narty planujesz? :-) Super!!! Mój synek jeszcze za mały, więc my na narty za parę lat się pewnie dopiero wybierzemy.

A tak w ogóle, to brakuje mi dziewczyn, które od dawna nie piszą. Cloe ostatnio wcięło, Anię, Novaczkę już parę dobrych tygodni nie ma a Kundy to chyba z pół roku tu nie widziałam... Pozdrówcie ją, jeśli odzywa się na zamkniętym.

reklama
Asiulinka,to takie dla dzieci bez jajek,wcina już tydzień po jednym i nic mu nie jest:-).
Aha. Bezglutenowe? A 'Julek na piersi, czy na butli?
Ja tam jestem (i bylam z Maciem) ostrozna, bo ja to alergiczka jestem i do wszystkich "nowosci" pokarmowych podchodze troszke sceptycznie i bardzo ostroznie wprowadzam. No moze troszke przesadzam.:baffled::-)

Leika masz rację ostatnio dziewczyny się nie odzywają:no:

Asiulinka to może wirtualnie posprzątamy - ja u ciebie a ty u mnie;-):-D

Aniab duzo zdrówka:tak::tak:

Dzień dobry.
Ja wpadam powiedzieć Wam dzień dobry. W życiu nie nadgonię tego co naklikałyście :no:

Ja ostatnio nie pojawiam się, bo okropnie się pochorowałam i zwyczajnie nie miałam siły przy kompie siedzieć.

Życzę miłego dzionka.

Asiulinka,one mają trochęglutenu,ale nie daję małemu kaszki pszennej,Trochę cyc,Bebiko 2 z kleikiem i deserkiemna łyżrczce,Bebiko 2 z kaszką ryżową(teraz malinowa),deserek i zupencja słoiczkowa.:-)Wrzuciłam racuchy.

Dzień doberek! Madziara mnie znów zamęcza. Tym razem przynosi wszystkie ruszające się i grające zabawki. Dziennie baterie kupuję po tym mikołaju:-p Nawet nie miałam czasu żeby wam zdjęcia zgrac. Spróbuję moją ululac i wgrac fotki:tak:

A tak w ogóle, to brakuje mi dziewczyn, które od dawna nie piszą. Cloe ostatnio wcięło, Anię, Novaczkę już parę dobrych tygodni nie ma a Kundy to chyba z pół roku tu nie widziałam... Pozdrówcie ją, jeśli odzywa się na zamkniętym.
Tez to zauwazylam. Wczoraj nawet pytalam sie o Anie. Nie pamietam nawet kiedy ostatnio widzialam tu Cloe. A Novaczki i Kundy nie poznalam.:sorry2:

Asiulinka to może wirtualnie posprzątamy - ja u ciebie a ty u mnie;-):-D
Nie ma sprawy.:tak: To od ktorego pokoju zaczac?;-):-D

Dzień dobry.
Ja wpadam powiedzieć Wam dzień dobry. W życiu nie nadgonię tego co naklikałyście :no:

Ja ostatnio nie pojawiam się, bo okropnie się pochorowałam i zwyczajnie nie miałam siły przy kompie siedzieć.

Życzę miłego dzionka.
Duzo zdrowka dla Ciebie.:tak:

Sikoreczka no to czekamy na zdjecia.:-)

reklama
Sewa,ja tu klikam już z tydzień,wcześniej byłam na Dzieci urodzone w lipcu 2007.
Nie pamiętam czy pisalam,to napiszę Mój Olek jest w gazecie na zdjęciu z Mikołaja w przedszkolu,w tym roku niania z maluchów się przebrała,rok temu ten zaszczyt przypadł mi i Olek się bał:tak:.Na zdjęciu widac jego głowę,prawą rękę i lewy trampek:-D.Zobacz załącznik 61275 To ja rok temu;-).

Do góry