reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwona ja tez mialam brac sie z aokna,,ale poczekam jeszcze na pogode,,
jak do nastepnego wtorku czy srody bedzie tak beee,to umyje tylko wewnatrz,a na zewnatrz w dezczu tak tylko przelce...:-p

reklama
Wczoraj maly zasną ło 22:20 ale wcześniej jak robiłam mu Atomówkę to połowa jego kolacji wylądowała na mojej szyi,pod piżamą zatrzymując się na wewnętrznej stronie stanika:-D.Idę ogarnąc kuchnię bo mają przywieźc mebelki.Zajmie mi to z robieniem sucharkowych kanapeczek z 5 minutek.Więc nawet nie odczujecie że mnie nie ma:-).

ja tam spijam
a045.gif
,,i zaraz uciekam z a 15 min,,jezu jak ja nie lubie wtorku,,mam najdluzej zajecie i najgorsze zajecia,,,ale od srody mam wspaniale,,takz ejuz o jutrzejszym dniu mysle...:baffled:

Wczoraj maly zasną ło 22:20 ale wcześniej jak robiłam mu Atomówkę to połowa jego kolacji wylądowała na mojej szyi,pod piżamą zatrzymując się na wewnętrznej stronie stanika:-D.Idę ogarnąc kuchnię bo mają przywieźc mebelki.Zajmie mi to z robieniem sucharkowych kanapeczek z 5 minutek.Więc nawet nie odczujecie że mnie nie ma:-).
niexle mały narozrabual:-D:-D:-D...oki..leć...

a ja sie kiedys zastanawialam jak niektorym wchodza 3 suwaczki iz djecie,,bo mi zawsze cos tam wyskakiwalo,ze za duzo,,mozna tylko 3 pliki,,no a teraz mam 4..huraaaaaaaa
dobra ja jzu sie zbieram niedlugo do pracy.......

Zdolna jesteś ja nadal nie umiem tego zrobić:-):-)
Zimno mi,łóżko nie pościelone, naczynia nie umyte..Wkurza mnie,że nadal nie mam dzwięku po reanimacji kompa:no::wściekła/y:

Bodzinka nie nerwuj sie z rana...
a sprzatanko zrob potem,jak sie kawki napijesz,zjesz cos slodkiego,,i od rauz humorek lepszy,nic na sile,,,:-p:baffled:

ja jem ciacho,,no i spadam,,narazie
mięłgo dniaaaaa

Oki:-):-)
Tylko czemu mam niemy komputer:confused::confused::confused:
Czegoś nam tam brakuje a ja nie umiem znalezc:-p:-p:-p
Ach życie;-)
Ja bym ciała nie suwaczek tylko jeszcze jedna foteczke:-)

reklama
Kuchnia gotowa,tylko z kanapek nici,bo Julas wstał i w między czasie była przyszła chrzestna małego:-).I w brzuchu mi burczy.Wedliny nie mam i mu7szę siędżemikiem zadowolic albo namoczę suchary w mleku z opieki:tak: i dosypię kaszki Julkowej.Pychota,później nasmażę placków na zsiadłym mleku.Stary nazwozi od rodzicow w butelkach 1,5 i 2 litrowych.potem nie pije a mi te placki już bokiem wychodzą.Na szczęście nie mogę teraz jeśc: naleśników,racuchów,nic smażonego,więc zamęczam innych:-D.Robiłyście takie placuchy?

Do góry