reklama
E
Ewcia81
Gość
rany moje dzieko kompika okupuje,,ogląda Carsy..baje o autkach,,,obiecałam mu,a ona trwa 3 godziny...teraz skrzystalam i wlazlam,bo poszeł kupke robic,ehehe
bede wieczorem ,,buziaki
bede wieczorem ,,buziaki
sikoreczka79
Fanka BB :)
Terorystka mi rośnie jak się tylko ktoś do mnie przytuli ( Aduś albo M) to ona z krzykiem leci i beczy dopuki nie zostawią mnie w spokojuA do tego biega za mną i mamamamamama woła, ręce do góry wyciąga i nosic się chce Plecy mnie już bolą a ona zadowolona nianiu nianiu mnie głaska i buziole obślimtane daje
Agatka_BB
IX Lachon BB
Sikoreczka to jets cudowne jak dziecko okazuje takie uczucia mojemu tez to ostatnio jakos weszlo w krew i co chwile przybiega do mnie i mi buziaki daje
Ja juz klientow dzisiejszych obiechalam wiec teraz mam wolne tylko szkoda ze bez M
Ewcia ale wykorzystalas podstepnie mala słabosc dziecka ;-)
Ja juz klientow dzisiejszych obiechalam wiec teraz mam wolne tylko szkoda ze bez M
Ewcia ale wykorzystalas podstepnie mala słabosc dziecka ;-)
E
Ewcia81
Gość
nom,,hehe,,teraz baje oglada,a potem go wkapie i lulu pojdzie o 22,,;-):-)Ewcia ale wykorzystalas podstepnie mala słabosc dziecka ;-)
E
Ewcia81
Gość
sikoreczka niezla twoja mała,hehe,,,:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moja tez bajke oglada.Dzis juz nie pojdzie spac wczesnie bo jak padla na podlodze w dzien to tez dzis pewnie do 22 bedzie ganiac.
E
Ewcia81
Gość
moj za dobranocki jakos ostatnio sie wziął,,bo wczesniej to tylko swoje ulubione bajki ogladął,,ale teraz jakas dziwaczna leci i on patrzy...a potem kapanie bedzie:-)Moja tez bajke oglada.Dzis juz nie pojdzie spac wczesnie bo jak padla na podlodze w dzien to tez dzis pewnie do 22 bedzie ganiac.
reklama
Moj tez oglada (a wlasciwie, to ogladal, bo sie wlasnie skonczyla) i wcina parowki.:-)moj za dobranocki jakos ostatnio sie wziął,,bo wczesniej to tylko swoje ulubione bajki ogladął,,ale teraz jakas dziwaczna leci i on patrzy...a potem kapanie bedzie:-)
A zaraz przelaczamy na Clifforda. A ja sie zabiore za kapanie Grzeska, bo moj m dopiero w drodze do domu (z Wroclawia).
Podziel się: