reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziękujemy bardzo.Przyznam,że synuś też tatę sobie wychował bo zaraz siada na ziemi a tatuś go nosi.Ze mną też próbował ale siadałam obok i mu się znudziło.A co niech wie do czego nogi służą.
U mnie też z BB coś nie tak i nawet posta mi wcieło buuuuuuuuuuuuuuuu

A u mnie dziś słonecznie czyli w końcu pójdziemy poszaleć na spacerku i może jakieś zdjęcia porobimy bo ostatnio to rzadko aparat mam w ręce. A wogóle to mam manie fotografowania.:-DO 13 idę po Madzię.Obiadek się gotuje.Prawie jest ok.Tylko ten łeb bym ścięła:-D
Iwonka to może się gdzie spotkamy bo widzę że o takiej samej porze wychodzimy;-):laugh2:
Bodzinka ale męża załatwiłaś:-D
Vici brawo dla Victorka:yes:
Ja też mam manie fotografowanie :tak:tyle że aparat to ja prawie wszędzie ze sobą zabieram :cool2:, no wiecie nigdy nie wiadomo kogo się spotka lub co się zobaczy ;-):-D

MIKOŁAJKU
wszystkiego najsłodszego
z okazji 1-go miesiąca

Załączniki

• Teddy_Bear.jpg
    Teddy_Bear.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 17
Ja też aparat obowiązkowa z sobą zawsze i potem milion zdjęć a jak szukam konkrtetnego to mi pół dnia zajmuje:-)
Mikołajek prześliczny:-):-)Jakie ma piękne włoski.
Wszystkiego naj naj z okazjii ukonczenie miesiąca:-)

A ja łapię jakiegoś doła :-(. Wczoraj nawet przy robieniu kolacji o godzinie 22:15 :confused:, rozpłakałam się :-(. Mam już dosyć siedzenia samej w domu od rana do nocy, bo od zeszłego poniedziałku Mariusz jak wyjeżdża o 6:30 to wraca około 22 :no:. W ciągu dnia to jeszcze nie tak źle ( no chyba że teraz bo nie mam z domu wychodzić do póki Dawidkowi katar nie minie ) ale wieczorem nie daję rady :no:, za dużo roboty ja dla jednej osoby.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry