reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny napiszę Wam kawał, który rozbawił mnie do łez.

Przychodzi blondynka do sklepu ze sprzętem RTV:

-poproszę telewizor z lotnikiem,

-chyba z pilotem?

-może i z pilotem nie wiem jestem w tych sprawach zupełnym lajkonikiem :szok:

:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Zasnął o 21.45:-)Mój mąż też woli moją kuchnie od kuchni mamusi;-)
Dawidek prześliczny.Kiedy mój Lolo był taki???
Sewa gratulacje udanego złożenia kolejki.
Ide bo M się wkurza;-);-)
DOBRANOC ide spać, może mały się nie będzie budził???Od ponad roku nie przespałm ani jednej całej nocy i to moje największe marzenie na teraz:-)

Ania138 Dawidek cudny.

Bodzinka życzę przespanej nocki.

Aniab moja mama to też tylko takie smakołyki robi jak wie, że mamy do niej przyjść, bo teraz jak rodzice zostali sami to też nie chce jej się wydziwiać dla nich samych.

Cloe Ty zimą nie strasz ;-) oby ich prognozy okazały się mylne :tak:

U nas też Adrianek sttrasznie czekał na szreka i nie dopatrzył do kńca:-( Ale dla zainteresowanych: jutro o 17 jest powtórka:tak: Z Magdusią czeka mnie ciężka nocka! Idzie zębol i mała się budiz co pół godzinki:-(Niech już wreszcie wylezą:no:
Aniu Dawidek śliczności! Uściskaj od nas Martynkę!:-)
Sewa to było dobre :-D:-D:-D
Życzę spokojnej nocki!

Sewa kawał naprawdę niezły:-D
No jak ktoś narzeka że dziecko późno spać chodzi to mój przegiął dziś bo poszedł spać o 22:55:szok::no::angry:Nie dość że mi wcześniej narozrabiał i jeszcze sprzatanie miałam to siedział do tej pory:shocked2:Ja mu jutro dam popołudniową drzemkę:tak::-D
A ja jutro mam ćwiczenia logopedyczne z Madzią i jej wizytę u dentysty więc przżyję horror:-(A poza tym zjawię się dopiero popołudniu:tak:
Dobranoc i slonecznej jesiennej pogody na jutro:-)

No galantyna w na półmisku w lodówce czekam jeszcze aż galareta zacznie tężeć i mogę się kłaść.
Dziękujemy za komplementy :rofl2:
Ania 138 Dawidek jest prześliczny jak laleczka:tak:ile razy spojrzę na jego zdjecie już nie moge się doczekać swojego:tak:
Napisz mi gdzie sie rejestrowałaś by kupić firany? ja również coś nie coś musze zamówić bo co niektóre w domu sraszą:baffled:
Jutro ma być prawdziwa zima:baffled: porażka choć z drugiej strony czego niby sie spodziewałam:baffled:
Coś ostatnio nie widać Vici i Leiki ? czy tulko ja ich nie widze:confused: Wszystko mogłoby być możliwe bo w końcu ostatnio rzadko tu zaglądam Nie wiem jak ja to robiłam wcześniej że częściej tu zaglądałam a co dopiero bęxie jak już maluch będzie na świecie?
Teraz uciekam .Padnięta jestem nieziemsko Mam nadziejęże jutro znajdę czas by tu zajrzeć . pa pa
WISAN - FABRYKA FIRANEK - PRODUKCJA FIRAN - GALANTERIA STO

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: posta mi zżarło :angry::angry:

sewa ale się uśmiałam

cloe zanim się obejrzysz to już będziecie w 4 :tak:,
Ja dawno Novaczki nie widziałam.
Też słyszałam że zima idzie, a sio tup tup wygoń się, tak mówiła moja kuzynka jak była mała.

bodzinka a kiedy mój Dawid będzie taki jak Lolo, chociaż przy jego tempie ;-):-D

Na usg mieliśmy miejsce koło dziewczynki i jej mama pyta mnie czy to chłopczyk i ile ma bo podobnego wzrostu byli tylko że Dawid ma 7 tygodni a dziewczynka miała 3 miesiące :-D.

sikoreczka napewno uściskamy :tak:
aniab to Ci synek psikusa zrobił, ach te synki ;-):-D
Dobranoc

Jakis czas temu goscie wyszli. W sumie fajnie bylo_Odprezylam sie. Teraz zostal balagan w Macka pokoju (juz sprzatnelam), strata brudnych naczyn (jutro zagonie mojego meza;-)) i wielki guz na Macka czole:-(. -Maciek z Bartkiem sie bawili,az tu nagle placz. Efekt: wielka sliwa na czole i rozciety naskorek (na tym guzie):baffled: Ogolnie nie ciekawie to wyglada. Bedzie pieknie wygladal na chrzcinach brata.:frown:
A tak w ogole to Maciek dopiero nie dawno poszedl spac.:baffled: Ciekawe o ktorej jutro wstanie.:confused: Mam nadzieje, ze nie normalnie (kolo 6), tylko pozniej.:nerd:
A teraz i ja zmykam sie polozyc, bo jeszcze nie wiadomo jaka bedzie nocka z Grzesiem.
No to dobranoc.

Aha,witam nowa mamusie.

reklama
Dzien dobry! Za oknem biało:baffled: Syn chce robic bałwana:-D Tylko pewnie zanim zjemy śniadanko to po śniegu ślad mały nawet nie zostanie:sorry2: Idę śniadanko robic;-)

Do góry