reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieki za takie miłe przyjecie:-) ,normalnie w szoku jestem...z radości oczywiście:tak:.Moje Misiaki oglądają właśnie shreka z tatusiem wiec wpadłam na chwilkę.raz jeszcze dzięki i na pewno będę zaglądała w miarę możliwości ..jak c,córeńka pozwoli bo syneczek to pół dnia w szkole wiec sie nie burzy!!!

reklama
ja jak pracowałam to czesto jeździłam do Choszczna, a stamtądt to chyba z 7-8 km do ciebie??

dobra, ja na dziś wyłaczam sie, bo mój M juz wzdycha udawanym zniecierpliwieniem :-D

dobranoc kobietki!!!!

Dziewczyny! Z kolejką poradziłam sobie wyśmienicie :tak::tak::tak:

Ale jestem dziś zmęczona :baffled: To chyba przez pogodę, bo nic nie robiłam takiego co mogłoby mnie tak wymęczyć :baffled:

U mnie leje :baffled:, a podobno od jutra ma być mróz :dry:, nie lubię takiej pogody :no:
Właśnie się zarejestrowałam i jutro będę zamawiać firany :tak:, a jest trochę tego bo to pół rodziny zamawia :-D.
kurcze ja nigdy tego nie jadłam,,żadnej galaretki,a tym bardziej galantyny czy jakos tak...a co ty jutro na impre do kogos robisz niama...??? no bo wy chyba jedziecie do kogoś,,chyba ze ja cos pokickalam...:zawstydzona/y:
Jadę na roczek do chrześniaczki Martynki do Torunia :tak:

Rety! Ale jestem senna. Przed chwilą jeszcze Jędrek poprosił mnie, żeby mu rozłożyć kolejkę elektryczną :baffled: tyle tam jest części, że nie cierpię tego robić. Bo zawsze coś mi się pomyli. No ale czego nie robi się dla tego słodkiego "mamusiu ploszę"

Ania138 co mąz powiedział na tunikę?
Mój Mariusz już nie może się doczekać kiedy Dawidek będzie miał kolejkę i będą sie bawić :tak:, he he jeszcze se trochę poczeka :-D.
A o tunice nic nie powiedziałam :zawstydzona/y:, M sprawdził wieczorem stan konta i mu się zgadzało to stwierdziłam że co ja się będę wychylać :cool2:

Ania138 ty nam nie mow jakie pycha tylko na odpowiednim watku prosimy o przepis na galantyne w twoim wydaniu:tak::-p:-)
Oczywiście :tak:

Lolek właśnie ogląda Shreka piszcząc, skacząc i tańcząc:-):-)Fajnie to wyglada ale chyba oznacza,że znowu nie uda mi się go uspać przed 22 i to mi się wcale a wcale nie podoba:no:
:-D Majka też ogląda, leży z tatą na kanapie ale wydaje mi się że tata śpi :-D

klavell śliczne ciuszki jak dla królewny :tak:. A mój mąż też często wjeżdża do domu na obiad bo bardzo lubi moją kuchnię, nawet kiedyś tak powiedział swojej mamie i jej się to bardzo nie podobał a mi wręcz przeciwnie :-D

nono w lącyzłam shreka,,bo zobaczylamz,e wy piszecie...ze leci,,hehee
a ja zapomnialam o tym...

ale ja juz tez dzisiaj padam i lece do wyreczka,jzu zrobione mam i matus tez juz w pidzamce,,,
dobranoccc

A to mój mały podróżnik :tak:

Załączniki

• DSC_2665.JPG
    DSC_2665.JPG
    173,7 KB · Wyświetleń: 23
Ania 138 Dawidek jest prześliczny jak laleczka:tak:ile razy spojrzę na jego zdjecie już nie moge się doczekać swojego:tak:
Napisz mi gdzie sie rejestrowałaś by kupić firany? ja również coś nie coś musze zamówić bo co niektóre w domu sraszą:baffled:
Jutro ma być prawdziwa zima:baffled: porażka choć z drugiej strony czego niby sie spodziewałam:baffled:
Coś ostatnio nie widać Vici i Leiki ? czy tulko ja ich nie widze:confused: Wszystko mogłoby być możliwe bo w końcu ostatnio rzadko tu zaglądam Nie wiem jak ja to robiłam wcześniej że częściej tu zaglądałam a co dopiero bęxie jak już maluch będzie na świecie?
Teraz uciekam .Padnięta jestem nieziemsko Mam nadziejęże jutro znajdę czas by tu zajrzeć . pa pa

reklama
Moje dzieci też Shreka ogladały bo teraz zaglądam do pokoju a Madzia śpi- bidulka cały dzień czekała na film ale do końca nie obejrzała. Mały jeszcze gania a dziś odkręcił mi wodę w łazience i słuchawkę prysznicową i poprostu zalał mi łazienkę:szok:Urwis straszny z niego.
Ania138 Dawidek cudny a dobrze że mąż się nie skapnął i stan konta mu się zgadzał:-D
Sewa ja też bym jakieś pyszności zjadła:tak:Oj zazdroszczę udanego wypadu do rodzinki:tak:Moi rodzice sami zostali teraz po slubie siostry bo ona się wyprowadziła i mamie już rzadko kiedy chce się coś robić tym bardziej że mówi że nigdy nie wie kiedy nas najdzie ochota na odwiedziny:-D
Cloe dziewczyny zaglądają ale rzadko:-)

Do góry