reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:-)
Iwonac
ja to nieraz jak spojrzę na moje dzieci to sobie myślę Boże jaka ja stara już jestem chociaż wcale tego nie czuję:-D
OlaK witaj :tak:Rób przerwę z pracą. Odpoczynek się należy:-D

reklama
Hej dziewczynki! Maksio ma się super, dziękuję, jest moim słoneczkiem i radością każdego dnia (oczywiście ma też swoje "momenty", ale kto ich nie ma!). W piątek byliśmy na usg, fasolka sobie rośnie i wszystko jest jak dotąd ok.

Przeprowadzki do teściowej nie uniknę niestety, ale ostatnio zdarzyło się coś, dzięki czemu sprawa nabrała nieco innego wymiaru - mianowicie M dostał propozycję krótkiego kontraktu (3-4 miesiące) pod Poznaniem i doszedł do wniosku, że nie warto na tak krótki czas wynajmować mieszkania (każdy właściciel życzy sobie pół roku albo rok...) więc on będzie sobie tam mieszkał w jakimś pensjonacie i dojeżdżał do nas na weekendy... a ja z teściami. Normalnie spać nie mogłam... bo z jednej strony kasa, która jest dla nas teraz ważna, a z drugiej absolutnie nie wyobrażam sobie mieszkać bez M... jeszcze z teściami (już wolałabym sama z Maksiem!!). Ale wczoraj dostał też propozycję pracy pod Wawą i to ciekawszą, jutro ma spotkanie w Łodzi.... więc przynajmniej tamta koszmarna wizja odpadła. Owszem będę musiała mieszkać z teściami (niby oddzielne piętro w domu... ale wiadomo) ale przynajmniej nie bez M!!
Pozostaje problem mojej pracy, opieki nad Maksiem na czas mojej pracy (teściowa chora, nie ma siły, głównie teść zajmuje się domem)... no jakoś trzeba będzie sobie poradzić.

Po tych dniach kiedy myślałam że M wyjedzie, tak niesamowicie podziwiam wszystkie z Was, których męzowie pracują gdzieś daleko.... jejku, mnie już sama taka wizja przerosła! a co dopiero rzeczywistość... podziwiam!!!!

Witam dziewczyny Ostattnio jestem tylko tą czyrającą . Pędzicie tak że ciężko nadrobić:tak:
Ola k hej! Ja myślę że wszystko sie jakoś ułoży zobaczysz może nawet mieszkanie z teściami nie będzie takie złe:tak:
Iwonka świetne zdjęcia. Ja zamierzam w 34 tygodniu iść na 4D i wtedy nagram płytkę i może też wkońcu zobaczycie moje maleństwo:tak:
Sikoreczko wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:tak:
Ja już uciekam Jeszcze muszę wdom ogarnąc , przewietrzyc psa a potem uciekam z małą do bajlandii bo mi szaleje i gdzeiś ta energi trzeba spożytkować
Do zobaczenia

Dziewczyny zobaczcie co się pokazało w galerii bb, Galerie BabyBoom BETA - 25 tydzień!!!YUPI!!!!/Czuję się cudownie!!!
nie wiem jak dla was ale dla mnie to ta laska trochę przegięła :confused:
Takie fotki to niech dla siebie i swojego faceta zostawi :tak:
O BOZZZE!!! Jestem w lekkim szoku...FUJ, BLEEE...

SIKORECZKO!!!
Zycze Ci Dnia Urodzin, ktory przyniesie to, co najlepsze - cieple usmiechy, pogodne mysli i nadzwyczajne szczescie. Zycze Ci Dnia Urodzin tak milego jak tylko milym byc moze ten Dzien - spedzony w otoczeniu pelnym milosci, przyjaciol i rodziny.

Kurde a u nas dzis pogoda do d... od rana caly czas pada, a ja do centrum chcialam jechac, jakies zakupy zrobic...Scheisse...
Sprawdzalam pogode u nas w Hamburgu wiecie co??? ma tak padac do niedzieli nici ze spacerkow...kurcze jestem zlanie lubie jesieni fuj, zimno, chlapa na dworze, drzewa lyse, bez lisci Hanifka mi spi, a ja sie nudze i zastanawim co bede robila przez reszte dlugiego, pochmurnego dnia...
sciaglam sobie z netu bardzo fajna ksiazke kucharska dla najmlodszych od 5 do 12 miesiaca wiec chyba cala ja dzis przestudiuje...narazie uciekam cos zjesc, bo w brzuchu mi juz burczec zaczyna...

HEY
my dziś nie spimy od 1-ej w nocy... znów brzuch twardy... znów miki nie mógł zrobic kupki...znów płacz... dałam mu czopki i nic... tak sie martwie,,... czekam na lekarke ...

Renifer oj szkoda mi dziecka i ciebie ale niestey nic nie pomoge,moja nie miala takich problemow....
Sewa a co gotujesz dobrego? U mnie dzis schabowe....
Kasiula a co tam w Londynie slychac..Jaka pogoda????Czy widac w sklepach juz nastroj swiateczny?

Iwonka u mnie dziś ogórkowa. Tak mnie jakoś naszło, a Jędrek też lubi.

Renifer biedny Mikołajek. Żeby tylko ta lekarka coś pomogła. Tulę mocno.

reklama
hej wam..
Ja w domu juz,,dzisiaj wczensie,,bo wczortaj to o 21 była i juz an nic siły nie miałam...
u mnie leje cąły dzień i dzisiaj grzejniki nawet odkreciłam,bo u mneiw domu 16,,4 stopnie,,to zimno,,,
robie kawe i jem buly,,,
poczytam co tam u was...

Do góry