reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mysmy byli dzisiaj u lekarza z tym katarkiem i kaszelkiem Macia. Okazało sie ze to nic takiego, płucka w porzadku. Przepisała nam kropelki do nocka i syropek.
No i Macio waży już 7500g

Ja też chrzciny robie w domu, bedzie ok 14 osób. I tez sama robie. No tesciowa troche pomorze i moja mama też ma przyjechac wczesniej popilnować macia kiedy ja bede pichciac.
Co prawda narazie mam pomysł na obiadek. O ciastach jeszcze mysle.

Pycha sprawdz swoje domysły i nie popuszczaj draniam!

Własnie wypadła od nas moja mama , przyniosła pare pierdołek i dla jasia zabawki .
a ja dalej czekam na tego kuriera ::) juz po 10 a jego neima ::) :D

Na obiadek mam pomidoróweczke z ryżem .Własnie gotuje :p

Tesciowa niedawno wróciła z Włoch i bardzo chciała coś Majutkowi kupić ale wózek juz kupilismy fotelik też i nie wiedziała co jej ma kupic to zaproponowała że zrobi chrzciny. A mnie pasuje. Ciasta tez kupujemy mamy taka restauracje tutaj ma pyszne wypieki.

Wiecie co muszę się pożalić bo mam dosyć mojej szwagierki. W ciazy kobita i normalnie nie do zniesienia sie zrobiła, jak wrzeszczy na teściową to normalnie uszy wiedną, a tesciowa żeby jej zazłe nie brac bo wciąży - kurza morda ja też w ciazy byłam i tak nie warczałam na wszystkich a ona zawsze taka była teraz tylko bardziej i jeszcze ja usprawiedliwiają. jak mnie wqur.... to wybuchnę bo ja sobie nie pozwolę, ale ona chyba wie bo na mnie nie warczy :mad: :mad: :mad:

Witam:) jestem ze styczniówek i chciałam się przylączyć, bo też siedzę w domku z synkiem  ;) zostaję do 1 września- niestety od nowego roku szkolnego muszę wracać.
My chrzcimy małego w niedzielę wielkanocną. Całe szczęście nie muszę robić wszystkiego sama, bo mój dzień jeszcze nie jest poukładany  ;D rozdzielilam wszystko między mamę teściową i babcię :) sama zamawiam tort i robię sałatkę :) zaparaszamy tylko najbliższych- ale i tak wychodzi 17 osób :)

Pycha złap ich na gorącym uczynku  ;D
pozdrowionka

Hej dziewczyny

Czesc Izabelka, witamy serdecznie :)

Dziewczyny ale macie teraz sajgon z przygotowaniami chrzcin.....to mi przypomina moje przygotowania do slubu, matko ale byl kociol

Witam nowa mame domową :) skąd jestes ?

Dobrze że moja szwagierka ma 14 lat i tak szybko sie niezaciązy :p wiec mam jeszcze pare lat spokoju <choc czasami potrafi odpyszczyć bo to zodiakalny skorpion > ale na całe szczescie nie do mnie bo bym ją normalnie szmata przez łep szczeliła ;) ::) .A pozatym ona jest teraz na etapie "metalowania > wiec czuje w nas pokrewne dusze i cicho siedzi ::)
...ah te dzieci ::) :D :D :D :D

reklama
Do góry