reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja juz zmykam, bo dzis znowu z Grzesiem jade na rehabilitacje. Macka podrzucam do mamy do pracy. On sie cieszy i mowi, ze on tez jedzie pracowac.:-D
Ja tez zaluje, ze nie mamy "dziurki" z ktorej wyskakuja pieniazki. (no chyba, ze sobie na drukarce wydrukuje;-):-D:-D). A konto inernetowe to super sprawa, niedosc, ze nie trzeba wychodzic z domu, to i prowizja nieraz mniejsza.:tak:
U nas na obiad: miesko duszone (ala pieczen) +ziemniaczki+surowka.:-)
Zyczymy wszystkim milego dnia!!!

reklama
dziewczyny juz po sniadaniu wybralabym sie na spacer bo przez okno widac piekne slonko ale jest mrozno wiec jeszcze troche poczekamy zeby slonko nas ogrzalo

Cloe tak chyba bioer te buty,a najlepsze jest to ze zadzwonilam do tego sprzedwacy z Allegro i okazalo sie ze ma swoj sklep w KDT czyli w hali targowej w centrum Warszawy i jade tam osobiscie sobie po przuymierzac buciki.

Ja juz tez po sniadanku obfitym,zjadlam 1,5 kajzerki z serem bialym polanym miodem i do tego kakao

Buenas tardes! Coś senna strasznie jestem... wiem, że to i kwestia pogody i pobudek nocnych, ale nic mi się nie chce... piję własnie drugą kawkę, choć najchętniej położyłabym się spać.

Iwonka - "mamusiu" - to musi być słodkie, usłyszeć to od własnego dziecka :-)

Alez sie zimno zrobilo. Bylam rachunki zaplacic i na zakupach i nas deszcz zlapal jak wracalismy:no:
quote=sikoreczka79;1705856]Iwonkac28 miłego płacenia. Ja mam konto internetowe i chadzam tylko wypłacac do bankomatu (mój kompik nie ma niestety tej funkcji:-p)a rachunki wszystkie płacę w domciu. Fajna sprawa mówię ci:tak:
Idę zmienic pieluszkę i zrobic kawusię!:happy:[/quote]

Chyba o tym musze pomyslec bo to stanie w kolejkach na poczcie i te prowizje mnie wykoncza:wściekła/y:

I chcialam sie pochwalic ze moje dziecko mowi do mnie MAMUSIU:-):-):-):-):-):-):-)i do taty TATUSIU:-):-):-):-):-):-) Oczywiscie to moja zasluga bo codziennie cwiczymy rozne slowka dwu i 3 sylabowe:tak::-)
:no:

BRAWO DLA VANESSKI:-):tak::tak:
Dzień dobry!

Co robicie na obiad bo nie mam pomysłu :baffled::baffled::baffled:

Ja mam dzis schabowe z ziemniaczkami i suroweczka:tak:

Czesc kochane

Duzo sie tu u was dzieje. a mi wciaz brakuje czasu na bb:crazy: rano jestem z Igorem w domu ale on sie ostatnio jakis taki dziwny zrobil, ze nie mam ani chwili na kompa:-( a popoludniu chodze do pracy wraca kolo 19 i jestem skonana, wtedy mysle tylko o lozku:baffled: tragdia nie lubie takiego zycia....wole chodzic rano do pracy i popoludnie spedzac w domku z rodzina.... wtedy ten dzien nie jest taki rozbity a tak.......:eek:szkoda gadac:eek:

widze ze o obiadkach dzis piszecie, ja niegdy nie wiem i nie potrafie wymyslec surowki (kompletnie nie umiem polaczyc skladnikow tak zeby byly dobre) moze napiszecie mi pare pomyslow na surowki?

ja dzis robie kasze gryczana z sosem i ogorem kiszonym:tak:
zaraz wyruszamy na sklepy tak zeby po zakupach zdarzyc na 13 zaprowadzic zuzie do przedszkola:tak:

Dzień dobry!!!

Mojemu małemu wychodzi kolejna czwóreczka i biedny męczy się... boli go... na szęście to juz trzecia z kolei i potem już tylko jedna zostanie ...

wiecie co ja to jestem durna,,osżłam sie uczesac juz i umalowac,,no i cosik mi moja grzywka nie apsowała,bo jzu zadługa,,a ja mam taka sciętą w poprzek,,no to mądra głowa sama sobie podcięłam ją,,ależ wyglądam:rofl2::szok::laugh2::laugh2:można mnie wybrechać,,a teraz nie chce mis ie układac i odstaje od głwoy,,stercyz,,wow,,,na lakier wzięłam i jest naarzie oki..ale na dworzu pewnie wtsanie soie ,,alez ja mądra,,zamiast zostawic,,,,achs zkoda słóww
Ha ha... jakis czas temu też byłam u fryzjera i wyciełam sobie grzywkę, a że szybko odrosła a do fryzjera iść się nie chciało to tez sobie opitoliłam sama... efekt? szkoda gadać... od tamtej pory nosze ja podpiętą i na szczęście już jest dosyć długa... już wiem że nigdy sobie grzywki nie obetne:-)

A ta moja sąsiadka to już od czterech lat jak tylko się zaczyna jesień to mi wyskakuje (jak diabeł z pudełka hihi) i mówi że mam z dzieckiem nie iśc bo zimno. I tak do wiosny:szok:

Ja mam konto internetowe i chadzam tylko wypłacac do bankomatu (mój kompik nie ma niestety tej funkcji:-p)a rachunki wszystkie płacę w domciu. Fajna sprawa mówię ci:tak:
Idę zmienic pieluszkę i zrobic kawusię!:happy:
No super ta sąsiadka... a czy ona nie słyszała o hartowaniu dziecka??? ja wychodze dwa razy dziennie na spacer w kążda pogode no chyba że mocno leje lub duży mróz to wtedy odpuszczam... dziś już jeden spacer tez zaliczony...
Konto internetowe to super sprawa, no i szkoda że jeszcze nie wymyślili bankomatu w domach:rofl2:
Sikoreczka a ta pieluszkę to sobie poszłaś zmienić:-):-D:rolleyes::rofl::rolleyes2::wink:;-):-p

Ewcia co do okien to u mnie tez rano na dole okna jest skroplona para, nie wiem co z tymi oknami??? po jakimś czasie spływa na parapet na szęście nie jest tego tak dużo...

Sewa fajnie że wypoczełaś ale ciesze się że już do nas wróciłaś...

Iwona.c a jak Kubuś, lepiej??? Mam nadzieje że się już biedactwo nie męczy... no i koniecznie załóż sobie konto internetowe... zobaczysz jaka to wygoda:tak:

reklama
Do góry