reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
tak świetnie,,widze,ze chciałas sie ze mnie posmiac,,to nie fair:eek::sorry::rofl2::rofl2:ale spoko.....hhaha
no ty bidna od rana zalatana...ale archunki u nas etz tak przynosza...po termine,,ale nic nie naliczaja,,,narazie:sorry:
Ja posmiac z ciebie!!!! jakze bym mogla;-);-):laugh2::laugh2::laugh2:, ale moze to bedzie nowy trend w fryzjerstwie warto wiedziec pierwszemu;-):rolleyes2::rofl::laugh2::laugh2:

Dzień doberek! Ja już po "spacerku":-D Zimnica, wiatr wieje i jeszcze padac zaczęło:crazy: Nie cierpię takiej pogody. Ale strasznie się cieszę że nareszcie mam kaloryferki:rolleyes: Przychodzę cyk pokrętło przekręcam i ciepełko:cool: A w zeszłym roku z musiałam węglem palic. Syf był i wogóle:no: Adrianek ostatnio nie chce wstawac, bo ja wstaję o 7 a to jeszcze ciemnica. Ich budzę póżniej bo około 7.45. Dzisiaj sąsiadka koniecznie chciała mi z Madzią zostac. Ja rano lubię z nią wychodzic bo ona sobie śpi, cieplutko ubrana i jeszcze folią zakryta to nie marznie a pzry okazji zakupki robię i psa wietrzę:rofl2: A ta moja sąsiadka to już od czterech lat jak tylko się zaczyna jesień to mi wyskakuje (jak diabeł z pudełka hihi) i mówi że mam z dzieckiem nie iśc bo zimno. I tak do wiosny:szok:
Ewcia miłej pracki;-)
Iwonkac28 miłego płacenia. Ja mam konto internetowe i chadzam tylko wypłacac do bankomatu (mój kompik nie ma niestety tej funkcji:-p)a rachunki wszystkie płacę w domciu. Fajna sprawa mówię ci:tak:
Idę zmienic pieluszkę i zrobic kawusię!:happy:

Witajcie u mnie pochmurno i spac mi sie chce choc wstalismy o 8:30.:tak::-)I chcialam sie pochwalic ze moje dziecko mowi do mnie MAMUSIU:-):-):-):-):-):-):-)i do taty TATUSIU:-):-):-):-):-):-) Oczywiscie to moja zasluga bo codziennie cwiczymy rozne slowka dwu i 3 sylabowe:tak::-)
Ewcia u nas tez jest ciagle problem z oknami i zima sie woda skarpla...na razie jest spokoj ale tylko patrzec jak sie zacznie...
Sewa witaj,dobrze ze troszke odpoczelas,mam nadzieje ze nastroj jest juz lepszy u ciebie:tak::-)
Kasiula u nas tez Disney Chanel od 9 gra:tak:awatarek super
Ania138 jestem w szoku ja tez przez kilka dni nie nadawalam sie do pieszych wycieczek bo mnie tak potwornie wszystko ciagnelo a tu odrazu w odwiedziny i po marketach latac:eek: Oj narawde biedne te dziecko bedzie z taka matka:no:

Dzień dobry!

Ale dziś spaliśmy :szok: wczorajsza podróż tak nas zmęczyła. Wstaliśmy o 9:30 :baffled: Jędrek jak się obudził to stwierdził, że on chce spać u cioci :-) podobało się dziecku :tak:

Iwona co do rachunków za net i kablową, mam to samo. Zawsze po czasie mi przynoszą. Jak na razie nie naliczają odsetek. Niechby tylko spróbowali :wściekła/y:

Ewcia co do wietrzenia w domu to możemy sobie podać rękę. Też muszę cały czas otwierać okna, bo wilgotność duża i jak nie wietrzone to zaraz mi się taki nalot w kuchni przy oknie robi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Obciachanej grzywy nie zazdroszczę :no:

Iwonka mój nastój polepszył się bardzo. Muszę częściej uskuteczniać takie wyjazdy.

sikoreczka też od niedawna płacę w domku, super sprawa, no i faktycznie szkoda tylko, że komp nie ma funcji bankomatowej :-D:-D:-D

Co robicie na obiad bo nie mam pomysłu :baffled::baffled::baffled:

reklama
Hej dziewczyny Ale u nas pogoda :szok: Zakwitniemy w domu na dobre :no:Porażka:-(
Sikoreczka no to masz udana sąsiadkę :no: Ja ja takich nie lubię:wściekła/y:Musi jej się nieźle nuzić że ciągle na ciebie filuje zaczęlaby znaczki zbirać na przykład:wściekła/y:
Ewcia fajną masz pracę:tak:a co do grzywki to robię podobnie i na będach jakoś nie potrafi ę się uczyć:crazy: Niedawno wpdłam na mądry pomysł i zrobiłam sobie grzywke a wyszło :szok:pożal się Boże:szok::no: no i rgrzywki już nie mam
Iwonka jak tam przygotowania przed ślubem ? Zdecydowałaś się na te kozaczki?
a dla Vanesski brawa oczywiście:tak:
Sewa ja dziś mam grochówke a że z wywaru zostało mi mięso będą jeszcze ziemnaki i surówka z pekinki bo z niedzieli mi w lodowce kwitnie ;-)

Do góry