reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja posmiac z ciebie!!!! jakze bym mogla;-);-)tak świetnie,,widze,ze chciałas sie ze mnie posmiac,,to nie fairale spoko.....hhaha
no ty bidna od rana zalatana...ale archunki u nas etz tak przynosza...po termine,,ale nic nie naliczaja,,,narazie![]()

E
Ewcia81
Gość
no hejka..Dzien dobry
no może,,hahahaJa posmiac z ciebie!!!! jakze bym mogla;-);-), ale moze to bedzie nowy trend w fryzjerstwie warto wiedziec pierwszemu;-)
![]()
Dobra laseczki ja spadowywuje do pracy juz,,
Miłegod nia,,naraziee
Pycha
mama Mai i Marty
powiem tylko dzień dobry
bo Majka juz mi piszczy ze tez chce kilkać
bo Majka juz mi piszczy ze tez chce kilkać
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek! Ja już po "spacerku"
Zimnica, wiatr wieje i jeszcze padac zaczęło
Nie cierpię takiej pogody. Ale strasznie się cieszę że nareszcie mam kaloryferki
Przychodzę cyk pokrętło przekręcam i ciepełko
A w zeszłym roku z musiałam węglem palic. Syf był i wogóle
Adrianek ostatnio nie chce wstawac, bo ja wstaję o 7 a to jeszcze ciemnica. Ich budzę póżniej bo około 7.45. Dzisiaj sąsiadka koniecznie chciała mi z Madzią zostac. Ja rano lubię z nią wychodzic bo ona sobie śpi, cieplutko ubrana i jeszcze folią zakryta to nie marznie a pzry okazji zakupki robię i psa wietrzę
A ta moja sąsiadka to już od czterech lat jak tylko się zaczyna jesień to mi wyskakuje (jak diabeł z pudełka hihi) i mówi że mam z dzieckiem nie iśc bo zimno. I tak do wiosny
Ewcia miłej pracki;-)
Iwonkac28 miłego płacenia. Ja mam konto internetowe i chadzam tylko wypłacac do bankomatu (mój kompik nie ma niestety tej funkcji
)a rachunki wszystkie płacę w domciu. Fajna sprawa mówię ci
Idę zmienic pieluszkę i zrobic kawusię!

Ewcia miłej pracki;-)
Iwonkac28 miłego płacenia. Ja mam konto internetowe i chadzam tylko wypłacac do bankomatu (mój kompik nie ma niestety tej funkcji

Idę zmienic pieluszkę i zrobic kawusię!

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie u mnie pochmurno i spac mi sie chce choc wstalismy o 8:30.
:-)I chcialam sie pochwalic ze moje dziecko mowi do mnie MAMUSIU:-):-):-):-):-):-):-)i do taty TATUSIU:-):-):-):-):-):-) Oczywiscie to moja zasluga bo codziennie cwiczymy rozne slowka dwu i 3 sylabowe
:-)
Ewcia u nas tez jest ciagle problem z oknami i zima sie woda skarpla...na razie jest spokoj ale tylko patrzec jak sie zacznie...
Sewa witaj,dobrze ze troszke odpoczelas,mam nadzieje ze nastroj jest juz lepszy u ciebie
:-)
Kasiula u nas tez Disney Chanel od 9 gra
awatarek super
Ania138 jestem w szoku ja tez przez kilka dni nie nadawalam sie do pieszych wycieczek bo mnie tak potwornie wszystko ciagnelo a tu odrazu w odwiedziny i po marketach latac
Oj narawde biedne te dziecko bedzie z taka matka

Ewcia u nas tez jest ciagle problem z oknami i zima sie woda skarpla...na razie jest spokoj ale tylko patrzec jak sie zacznie...
Sewa witaj,dobrze ze troszke odpoczelas,mam nadzieje ze nastroj jest juz lepszy u ciebie

Kasiula u nas tez Disney Chanel od 9 gra

Ania138 jestem w szoku ja tez przez kilka dni nie nadawalam sie do pieszych wycieczek bo mnie tak potwornie wszystko ciagnelo a tu odrazu w odwiedziny i po marketach latac

sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
Ale dziś spaliśmy
wczorajsza podróż tak nas zmęczyła. Wstaliśmy o 9:30
Jędrek jak się obudził to stwierdził, że on chce spać u cioci :-) podobało się dziecku 
Iwona co do rachunków za net i kablową, mam to samo. Zawsze po czasie mi przynoszą. Jak na razie nie naliczają odsetek. Niechby tylko spróbowali
Ewcia co do wietrzenia w domu to możemy sobie podać rękę. Też muszę cały czas otwierać okna, bo wilgotność duża i jak nie wietrzone to zaraz mi się taki nalot w kuchni przy oknie robi

Obciachanej grzywy nie zazdroszczę
Iwonka mój nastój polepszył się bardzo. Muszę częściej uskuteczniać takie wyjazdy.
sikoreczka też od niedawna płacę w domku, super sprawa, no i faktycznie szkoda tylko, że komp nie ma funcji bankomatowej

Co robicie na obiad bo nie mam pomysłu

Ale dziś spaliśmy

Iwona co do rachunków za net i kablową, mam to samo. Zawsze po czasie mi przynoszą. Jak na razie nie naliczają odsetek. Niechby tylko spróbowali

Ewcia co do wietrzenia w domu to możemy sobie podać rękę. Też muszę cały czas otwierać okna, bo wilgotność duża i jak nie wietrzone to zaraz mi się taki nalot w kuchni przy oknie robi

Obciachanej grzywy nie zazdroszczę

Iwonka mój nastój polepszył się bardzo. Muszę częściej uskuteczniać takie wyjazdy.
sikoreczka też od niedawna płacę w domku, super sprawa, no i faktycznie szkoda tylko, że komp nie ma funcji bankomatowej

Co robicie na obiad bo nie mam pomysłu

reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej dziewczyny Ale u nas pogoda
Zakwitniemy w domu na dobre
Porażka:-(
Sikoreczka no to masz udana sąsiadkę
Ja ja takich nie lubię
Musi jej się nieźle nuzić że ciągle na ciebie filuje zaczęlaby znaczki zbirać na przykład
Ewcia fajną masz pracę
a co do grzywki to robię podobnie i na będach jakoś nie potrafi ę się uczyć
Niedawno wpdłam na mądry pomysł i zrobiłam sobie grzywke a wyszło
pożal się Boże
no i rgrzywki już nie mam
Iwonka jak tam przygotowania przed ślubem ? Zdecydowałaś się na te kozaczki?
a dla Vanesski brawa oczywiście
Sewa ja dziś mam grochówke a że z wywaru zostało mi mięso będą jeszcze ziemnaki i surówka z pekinki bo z niedzieli mi w lodowce kwitnie ;-)

Sikoreczka no to masz udana sąsiadkę

Ewcia fajną masz pracę

Iwonka jak tam przygotowania przed ślubem ? Zdecydowałaś się na te kozaczki?
a dla Vanesski brawa oczywiście

Sewa ja dziś mam grochówke a że z wywaru zostało mi mięso będą jeszcze ziemnaki i surówka z pekinki bo z niedzieli mi w lodowce kwitnie ;-)
Podziel się: