reklama
E
Ewcia81
Gość
dzieki ,,nawzajem..Kubus spi to i ja moge sobie wreszcie sniadanie zrobic.
EWCIA smacznego:-)
![]()
Dopiero usiadłam ze śnaidnaiem i kawa.....
wiecie co ja to jestem durna,,osżłam sie uczesac juz i umalowac,,no i cosik mi moja grzywka nie apsowała,bo jzu zadługa,,a ja mam taka sciętą w poprzek,,no to mądra głowa sama sobie podcięłam ją,,ależ wyglądam

K
kasiula matula
Gość
witjcie rankiem ja juz pracuje to znaczy siedze z zuzanną i oglądamy disney chanel a Emilka jeszcze śpi 

E
Ewcia81
Gość
no jak tam kasiula cis ie pilnuje,,bo ty chyba pilnujesz dziekco tak,,kurcze ja nie apmietamd okładniewitjcie rankiem ja juz pracuje to znaczy siedze z zuzanną i oglądamy disney chanel a Emilka jeszcze śpi![]()

ale mis ie podoba twój awatarek??ten fryzzz...superrr
Ania138 zapomniałam tobie napisać,ze masz ślicnzy awatarek rodzinnyy...a chrzciny 3 list,,to super,,,ja tez zakąłdam ze trzeba jak najwczesniej,,bo jak małe dizekco to lepiej,,bynajmniej dla mnie....malutkie cichutkie tylko śpi,hehhe
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
dzieki ,,nawzajem..
Dopiero usiadłam ze śnaidnaiem i kawa.....
wiecie co ja to jestem durna,,osżłam sie uczesac juz i umalowac,,no i cosik mi moja grzywka nie apsowała,bo jzu zadługa,,a ja mam taka sciętą w poprzek,,no to mądra głowa sama sobie podcięłam ją,,ależ wyglądammożna mnie wybrechać,,a teraz nie chce mis ie układac i odstaje od głwoy,,stercyz,,wow,,,na lakier wzięłam i jest naarzie oki..ale na dworzu pewnie wtsanie soie ,,alez ja mądra,,zamiast zostawic,,,,achs zkoda słóww

Ja juz po sniadaniu teraz snickersa zajadam

E
Ewcia81
Gość
kurcze ja jzu niedługo do pracy,,,ale mam w sumie dobrze,,tlyko na poczatku,,bo jad ena jedna lekcje i mam okienko,,a potem jeszcze 3 ,,do 14;40,,po pracy od razu po Matka jade,,,takze bede po 15 dopiero....
a tak wogole to zmarzłam hehe siedząc przy kompiku,,bo porozczelnialam okna,a na dworzu ejszcze zimnica jest...a ja mus rozczelniac,bo mi paruje i sie skrapla wsyztsko na oknach,a potem mi parkeit sie z podłogi podnosi,,kurka no,,z tym co roku w zime problem,,,,i pierwsze co jak wstaje musze rozczelniac,,albo otwierac jak wychodze do pracy,,i to codziennie,,,a jakw racamyz matem to zimnica,heee.....ale ajkos dajemy rade...
a tak wogole to zmarzłam hehe siedząc przy kompiku,,bo porozczelnialam okna,a na dworzu ejszcze zimnica jest...a ja mus rozczelniac,bo mi paruje i sie skrapla wsyztsko na oknach,a potem mi parkeit sie z podłogi podnosi,,kurka no,,z tym co roku w zime problem,,,,i pierwsze co jak wstaje musze rozczelniac,,albo otwierac jak wychodze do pracy,,i to codziennie,,,a jakw racamyz matem to zimnica,heee.....ale ajkos dajemy rade...
E
Ewcia81
Gość
tak świetnie,,widze,ze chciałas sie ze mnie posmiac,,to nie fairchcialabym to zobaczyc
;-)
Ja juz po sniadaniu teraz snickersa zajadamcos mnie na slodycze zebralo
. Zaraz musze sie zbierac na zakupy i po Natalke bo dzis 10.30 konczy. Jeszcze rachunki za kablowke i net musze zaplacic. Wiecie co termin platnosci mialam do 30 wrzesnia a dopiero wczoraj babka rachunki przyniosla
. jak mi odsetki nalicza to ich tam zrypie jak nie wiem

no ty bidna od rana zalatana...ale archunki u nas etz tak przynosza...po termine,,ale nic nie naliczaja,,,narazie

K
kasiula matula
Gość
tak pilnuje 4 letniej dziewczynki od rana do 13 i wtedy tez zaprowadzam ja do przedszkola
zawsze to dodatkowy grosz i zajecie w ciągu dnia
dziekuje za komplemencik

dziekuje za komplemencik

reklama
E
Ewcia81
Gość
no to mas zfajnie,,,zawsze to jakis grosik wpadnie,,a dziewczyny zgadzaja sie obie razemm....bawia sie itp..tak pilnuje 4 letniej dziewczynki od rana do 13 i wtedy tez zaprowadzam ja do przedszkola
dziekuje za komplemencik![]()
Podziel się: