reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kubus spi to i ja moge sobie wreszcie sniadanie zrobic.
EWCIA smacznego:-)
:tak:
dzieki ,,nawzajem..

Dopiero usiadłam ze śnaidnaiem i kawa.....
wiecie co ja to jestem durna,,osżłam sie uczesac juz i umalowac,,no i cosik mi moja grzywka nie apsowała,bo jzu zadługa,,a ja mam taka sciętą w poprzek,,no to mądra głowa sama sobie podcięłam ją,,ależ wyglądam:rofl2::szok::laugh2::laugh2:można mnie wybrechać,,a teraz nie chce mis ie układac i odstaje od głwoy,,stercyz,,wow,,,na lakier wzięłam i jest naarzie oki..ale na dworzu pewnie wtsanie soie ,,alez ja mądra,,zamiast zostawic,,,,achs zkoda słóww

witjcie rankiem ja juz pracuje to znaczy siedze z zuzanną i oglądamy disney chanel a Emilka jeszcze śpi :tak:
no jak tam kasiula cis ie pilnuje,,bo ty chyba pilnujesz dziekco tak,,kurcze ja nie apmietamd okładnie:sorry::baffled:??
ale mis ie podoba twój awatarek??ten fryzzz...superrr

Ania138 zapomniałam tobie napisać,ze masz ślicnzy awatarek rodzinnyy...a chrzciny 3 list,,to super,,,ja tez zakąłdam ze trzeba jak najwczesniej,,bo jak małe dizekco to lepiej,,bynajmniej dla mnie....malutkie cichutkie tylko śpi,hehhe

dzieki ,,nawzajem..

Dopiero usiadłam ze śnaidnaiem i kawa.....
wiecie co ja to jestem durna,,osżłam sie uczesac juz i umalowac,,no i cosik mi moja grzywka nie apsowała,bo jzu zadługa,,a ja mam taka sciętą w poprzek,,no to mądra głowa sama sobie podcięłam ją,,ależ wyglądam:rofl2::szok::laugh2::laugh2:można mnie wybrechać,,a teraz nie chce mis ie układac i odstaje od głwoy,,stercyz,,wow,,,na lakier wzięłam i jest naarzie oki..ale na dworzu pewnie wtsanie soie ,,alez ja mądra,,zamiast zostawic,,,,achs zkoda słóww

:-D:-D:-D:-D chcialabym to zobaczyc:tak:;-)

Ja juz po sniadaniu teraz snickersa zajadam:confused2: cos mnie na slodycze zebralo:cool:. Zaraz musze sie zbierac na zakupy i po Natalke bo dzis 10.30 konczy. Jeszcze rachunki za kablowke i net musze zaplacic. Wiecie co termin platnosci mialam do 30 wrzesnia a dopiero wczoraj babka rachunki przyniosla:wściekła/y:. jak mi odsetki nalicza to ich tam zrypie jak nie wiem

kurcze ja jzu niedługo do pracy,,,ale mam w sumie dobrze,,tlyko na poczatku,,bo jad ena jedna lekcje i mam okienko,,a potem jeszcze 3 ,,do 14;40,,po pracy od razu po Matka jade,,,takze bede po 15 dopiero....

a tak wogole to zmarzłam hehe siedząc przy kompiku,,bo porozczelnialam okna,a na dworzu ejszcze zimnica jest...a ja mus rozczelniac,bo mi paruje i sie skrapla wsyztsko na oknach,a potem mi parkeit sie z podłogi podnosi,,kurka no,,z tym co roku w zime problem,,,,i pierwsze co jak wstaje musze rozczelniac,,albo otwierac jak wychodze do pracy,,i to codziennie,,,a jakw racamyz matem to zimnica,heee.....ale ajkos dajemy rade...

:-D:-D:-D:-D chcialabym to zobaczyc:tak:;-)

Ja juz po sniadaniu teraz snickersa zajadam:confused2: cos mnie na slodycze zebralo:cool:. Zaraz musze sie zbierac na zakupy i po Natalke bo dzis 10.30 konczy. Jeszcze rachunki za kablowke i net musze zaplacic. Wiecie co termin platnosci mialam do 30 wrzesnia a dopiero wczoraj babka rachunki przyniosla:wściekła/y:. jak mi odsetki nalicza to ich tam zrypie jak nie wiem
tak świetnie,,widze,ze chciałas sie ze mnie posmiac,,to nie fair:eek::sorry::rofl2::rofl2:ale spoko.....hhaha
no ty bidna od rana zalatana...ale archunki u nas etz tak przynosza...po termine,,ale nic nie naliczaja,,,narazie:sorry:

tak pilnuje 4 letniej dziewczynki od rana do 13 i wtedy tez zaprowadzam ja do przedszkola
zawsze to dodatkowy grosz i zajecie w ciągu dnia :tak:
dziekuje za komplemencik :tak::tak:

reklama
Do góry