reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja jutro będe miała nowy wózek !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a ja do fryzjea nieide , byłam ostatnio przed wigilia ::) zapuszczam te moje kłaki po tych dredach i jako tako rosną ::) chocaż wolałabym żeby szybciej to robiły ::)

reklama
ech...no właśnie nie wiem co z tym obiadem...jak ojca zapytałam co chce to powiedział że kluski z mięsem takie domowej roboty ale że mam dwoje małych dzieci to mi nie będzie dłowy mieleniem ziemniaków zawracał....jejku

ten ochraniacz to kurcze chyba nie najlepszy pomysł chociaż Majutkowi bardzo sie podoba

maja1copy2be.jpg

witajcie z ranka u nas jest straszna pogoda ja wczoraj tego okienka nie umylam i mialam robic to dzis a tu tak wieje ze hej. Kunda wszystkiego naj lepsiejszego od mojej toski wiktoski i jesj starszego brata duzo usmianej buziaczki idaj mamusce i tatuskowi czasem odpoczoc od twoich harcow przesyla taka nowa ciocia justus Jus20sto-no ja mysle ze rosolek jest ok aleco do drugiego to moze golabeczki tylko wiecej roboty no ale moze sama na cos wpadniesz Jsorbek twoja majeczka chyba uczy sie czytac bo juz gowke zadziera na napisy-slicznicha taka mala dzidzia

reklama
Moje mile Panie , ktora z was papmersow uzywa to w biedronce sa po 29.99 wiec cgiba warto kupic nie?

Smutno mi torszke bo moj tata poszedl dzis do szpitala

Na gornej powiece ruchomej oka uroslo mu cos pobobnego do krosty ropnej i maja mu to czyscic

Do góry