reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANIA 138 ja mam tak samo wspolne zakupy wspolne spacery i u nas uzywane wieczorne dvd:tak:

ostatnio kolezanka nasza lokatorka wyciaga mnie na impreze ale jakos nie jestem przekonana poszlabym ale z mezem i tylko na piwko bo zaloba wiec juz w sumie sie wcale nie chce bo ona chce zebysmy poszly same zaszalec:dry:

Wreszcie siadłam. Dzień dobry. Od samego rana latam i sprzątam ,zakupy robię, gotuję :szok: już mi bokiem wyłazi :confused:

Ale tak jakoś mnie naszło. Pogoda szkaradna. Na zakupach tak nas wywiało :szok: jakie to szczęście, że już grzeją.

Ania138 dzieci prześliczne. Bardzo fajna z Was rodzinka.

Ola trzymaj się kochana. Silna z Ciebie kobietka :tak: z całą pewnością super sobie poradzisz z dzieciaczkami. Życzę, aby mąż znalazł fajną pracę i oby przeprowadzka do teściowej nie doszła do skutku.

Co do wychodzenia z domu, to jak mam ochotę to wychodzę. Zostawiam małego u mamy i idę. Ale za często tej ochoty nie mam. Wolę sobie z małym posiedzieć lub gdzieś z nim wyjść. Jak Jędrek był malutki i jak jeszcze był mój mąż, to wychodziliśmy na zmianę, żeby nie zwariować. Jedno zawsze zostawało z dzieckiem, a drugie dobrze się bawiło. Chybabym się wściekła, jakby mój mąż chodził sobie gdzieś, a ja siedziałabym cały czas w domu. Sprawiedliwość jakaś musi być ;-):tak::-D Jak mały urośnie to odbijemy sobie z mężem. Wtedy zaczniemy od nowa chodzić na randki. Sami.

Vici udanych zakupów.

Leika jak tam oglądanie domu. Spodobał się?

Helloł to znowu ja..
Już weekend więc jakas sekundka na BB sie znlała,hehe
Ja tylko na sekunde,,robie obiad,wsyztsko sprzatnełam i wlazłam do was...
Vanessko
sto lat w dniu 2 urodzinek....
g140.gif
a122.gif
a200.gif

Witam
ania138 śliczna rodzinka śliczne dzieci
OlaK :-)
No właśnie co do wychodzenia z domku to z mężem z chęcią bym wyszła ale dzieci moje tak żadko go widuja ze wolę kiedy z nimi cos zrobi pogada zajmnie sie nimi niż ja z nim na starośc odbijemy sobie to:tak: teraz dzieci najważniejsze przynajmniej ja tak uważam na zakupy zawsze też ciągne mojego małego bo nie umiem bez niego. Kiedyś mama jednej z Bratowych mojego męża powiedziała do swojej córki ze ja to wszędzie ze soba dzieci ciągne i sie nimi zajmuje a ja nie potrafie zostawic ich gdzies i jechac samemu.
Pozdrowienia dla reszty mamuś:-)

Ewiac jak tu teraz rzadko zaglądasz:tak: Aż dziwne to nasze BB bez ciebie;-)
Co do wychodzenia z domu to rzadko się zdarza ale jeśli już mam okazję to korzystam właśnie po to by nie zwariować:happy: Sewa ty to uż zupełnie mogłabyś oszaleć Cały czas tylko dziecko i dziecko...
Ana 138 masz prześliczne dzieci. Widze że lezaczek fajnie się rozkłada :tak: Poważnie zastanawiam się nad zakupem:tak:
Teraz mój tato z męzęm montują zlew a mrzekają:szok: Twierdzą że to moja fanaberia bo stary choć obity mał się dobrze. No trudno Nic im nie będzie ponarzekaja zrobią co mają zrobić i kuchnia przestaje straszyć;-)

Ewiac jak tu teraz rzadko zaglądasz:tak: Aż dziwne to nasze BB bez ciebie;-)
;-)
Cloe hehe widac,ze tęsknicie:-):-)to dobrze,,,brakuje wam mnie,hehhe
Pojawiam sie czasami,ale tylko czytam,,bo tyletego,,ze chciałabym byc na bieżaco troszke...
Ale w niedziele M wyjeżdża ,,takze wracam do was na pewno,,bo co ja bidna bede sama robiła,,a tak pobede z wami...

Teraz sama siedze,bo m pojechał na wies,a myz matetkiem w domu,,bo on ma na buzi koło ust takie zimna na pól brody i nie można z tym na dwor,bo on sie oblizuje i mu nowe wyskakuja,a ja msuze go wyleczyc do pon,,bo potem nie am kto zostac z malym w domu,,szokkk z tymi chorobami...ale jestem dobrej myśli..

A dzsiaj miałam dyre na lekcajch,,sprawdzała mnie jka umiem prowadzic zajęcia:-pi spoko wysżło,,,,a tak sie bałam...

reklama
Ewcia super że inspekcja dyrektorska ci nie przeszkodziła w zajęciach;-):-D
Vanessko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 2 lat:-)Dużo słonecznego uśmiechu na buzi i szczęścia oraz miłości:tak:A przede wszystkim szalonej zabawy i udanego dzieciństwa:-)
A ja siadłam chwilkę przed kompem ale mały już marudzi więc długo nie zabawię- chyba że on pójdzie spać:tak:

Do góry