reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamusie!
Ja wpadam na chwilke, może później więcej napiszę (przy kawusi). A teraz wpadłam poczytać (aby zaległości nie mieć;-)) i juz lecę powiesić pranie. Będzie się kisło w domu, bo na dworze pada:-:)wściekła/y:.

Wszystkiego najlepszego dla Vanesski! Dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu każdego dnia!!! od "cioci" z BB oraz Grzesia i Maciusia

reklama
Iwonka, niestety jestem bez szans na nadrobienie wątków - zarówno tego jak i majowego - stąd pytanie ;-) Ja idę na usg dopiero w przyszły czwartek. Miałam być wczoraj ale wczoraj byliśmy w podróży.

Witam wszystkich w pochmurny poranek:dry: Pogoda wcale mi nie odpowiada Juz teraz czuje się senna a powiedziałam sobie że kawe to tylko raz dziennie bo znów zaczęła mi smakować tyle że malucha nie chcę ładowac kofeiną.:sick:
Ola K tak to jest że myślimy o drugiej ciązy staramy się a jak juz jest to nagle ni stąd ni zowąd pojawiaja sie wątpliwości tyle że im nie wolno pozwolić by brały górę Kobietko musisz po postu odpocząć a teraz to nawet bardziej wskazane :tak: M robi postępy i super więc postaraj sie by nie zapomniał tego co nauczył sie o swoim synku a trening czyni mistrza czyli korona z głowy mu nie spadnie jeśli raz dziennie będzie się zajmował sam Maksem a ty w tym czasie będziesz siedziała do góru d... i kompletnie nic nie robiła ;-)
Iwonka ja musze kiedys sprobować zrobić taki właśnie bigos bo wcześniej ronbiłam tylko sposobem Pychy Napisz jescze kiedy dodajesz grzybki i śliwki pod koniec? Robisz z nich wcześniej wywar?:confused:
Czarna 83 my równiez możemy sobie ręce podac :tak:Moj też uzależniony od rozrywki jaka daje komputer Ja się z moim juz nie pird...e Jak jest mi potrzebny to nawet rykne by tylko był z nami bo w końcu rodzina do czegoś zobowiązuje. Nie mówie ze ma cały czas z nami siedzeić Siedzę w domu i dzień mam już tak poukładany że chyba ciągła jego obecność chyba działała by mi na nerwy Tyle że nie można pozwolic by Julka zapamiętała taki obraz rodzinyy gdzie tato albo w pracy albo przed kompem a mama cały czas sama Z tego tytułu jeszcze jakiegoś gnojka przyprowadzi do domu , jeśli nie bedzie miała odpowiedniego wzorca:szok::no:

Vanessko kochana!!!! Najlepsze życzenia urodzinkowe dużo zdrówka i uśmiechu!
1645.gif

Vanessko! Z okazji 2 urodzinek, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości i zawsze uśmiechniętej buzi! Ściskamy mocno! Jędruś i cioteczka sewa.

Iwonka, serdeczne życzenia dla Vanesski - niech rośnie duża, zdrowa i kochana :tak:

Cloe, masz rację! Na razie wprawdzie delektuję się sytuacją w której mogę spokojnie popracować hihi ale powinien przyjść czas też na przyjemności!

Witam w bardzo szary dzionek! Nie mogę się dziś nigdzie ruszyc, bo jak tylko postawie Madzię samą na podłodze to zaraz mam płacz:-( Mała nie chce słyszec o tym,żeby zostac sama i się bawic. Na dworze zimno i nawet sie za bardzo wyjśc nie da. :baffled: No ale za chwilę się poubieramy i powędrujemy do pobliskich sklepików na zakupy.

reklama
Witam
Pogoda paskudna miałam prać ale pocekam moze jutro bedzie ładniej
Pozdrawaim wszystkie

Wszystkiego najlepszego dla Venesski z okazji 2 urodzinek moc buziaków i duuużo prezentów

Do góry