reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra mi sie pranie wyprało,rozwiesiłam po cąłym domu,bo nie mam tyle miejsca w łazience,,a to juz 3 pranie,więc wszystkie szafki sa okupowane przez ciuchy mokre,,ale wazne ze wyschnasobie,,bo ładna pogoda,a ja sie szykuje i wybywam po syna,o lekarza i na wies lece...do usłyszenia...
miłego weekendu jakbysmy sie nie widziały,,słysząły czy tam pisały,hehe
narazkoooooooooo:-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny :szok:czy wy nie miałyście nic do roboty:-D8 stron miałam:szok:Myślałam ze juz nigdy nie doczytam Was:-DMoje dzieciaczki chore i to oboje- dziś już oboje mieli gorączkę i maja antybiotyki. Moja kuchnia powoli wygląda jak apteka:tak:Byłam u lekarza i dowiedziałam się że mojemu synkowi czwóreczki wyszły a ja nawet nie widziałam:-)Zajrzę wieczorkiem bo teraz idę dzieci kurować.Pozdrawiam i OlaK wielgachne gratulacje:tak:

LEIKA co 2 godz:szok: wspolczuje. Moze mu cos dolega:confused:

Dwa nowe zęby mu wychodzą, może to to?:confused:

Iwonka - współczuję... najgorzej jest mieszkać z teściami, bo nigdy tak naprawdę nie jest się u siebie...

Sewa - współczuję bałaganu... też by nas to czekało, ale podjęliśmy decyzję, że nie będziemy nic już w tym mieszkaniu robić, skoro szukamy domu.

Ewciu - świetnie wyglądałaś :))

Dziewczyny, strasznie robicie mi smaka z tymi gołąbkami ;-)

A co do kolejnych ciężaróweczek... to my nadal intensywnie pracujemy nad wpadką, więc kto wie, lada chwila ja też mogę być oczekująca ;-):happy2: A jak wpady nie będzie to w przyszłym roku bierzemy się porządnie do roboty :-D

Leika ja nie mieszkam na szczescie z tesciami ale....tescia widuje codziennie bo ma tu na miejscu gdzie mieszkamy firme i razem z moim prowadza to,jesli przychodza rachunki to do jego rak bo on oplaca,my tylko dajemy mu gotowke,tzn on sam sobie potraca z R. pensji....To jest jego ziemia za to jego corka mieszkac bedzie moze?????? u mnie w mieszkaniu.Zostaniemy tu na zime napewno jednak bo mi bedzie lzej,nie wiadomo jak to dalej bedzie z ciaza,roznie moze byc a tak to mi R dziecko wezmie do sie bie czy popatrzy na podworku na nia czy co i rusz zajrzy do domu i wrazie co pomoze.Jakbysmy wrocili do mojego mieszkania to bylabym sama do godziny 18ej...wiec chyba plusy sa po tej stronie tyle ze tak czy siak nie u siebie......

nono elizabeth to zabierajsie za gołąbki dla m,z mikrofli,,,a nalepiej to takie w słoiku,,wkładasz do mikrofali i gotowe,heheheeeaaa:-D:-D:-D
To tez jest sposób, ale tam za dużo konserwantów...
Boże niedługo Cloe,potem Ola i iwonka,,a kto nexT????

ja, ja ja, ja na ochotnika...
juz wcześnbiej pisłam o tym, ale widze że Leika tez ma ochote, może razem nam się uda???

Ewcia no super kiecka io to fakt że lachon z Ciebie...:-)

Iwonka chyba słuszną decyzje podjęłaś, faktycznie teraz pomoc Ci się przyda... a te spięcia to tak cały czas, czy może rzadziej, a Ty po prostu miałas zły dzień i bardziej Cię to wkurzyło niż zwykle???

reklama
Elisabeth jak juz pisalam to na ogol jest ok,nie moge narzekac ale pewnekomentarze juz mnie do szalu doprowadzaly a co najgorsze to nie tylko ja tak odczulam lecz i moja mama ktora kilka razy w roku przyjezdzala i inne osoby na codzien nie przebywajace z nami...tesciow tlumaczy tescia ze on taki jest,taki ma charakter i tak klepie trzy po trzy ale ja poczulam sie zreszta nie piewrwszy raz jak intruz za ktorego niby on ciagle placi i tak sobie mysla inni obcy ktorzy czasem uslyszeli taki komentarz......wiec musialam w koncu zareagowac

Do góry