reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz ide na spacer i zakupy na weekend, bo jutro sobota to tłumy w markecie beda i Kuba tego nie zniesie, no a poza tym coś obudziło Kubusia i taki niedospany i bedzie martuda do wieczora a na spacerze moze sie orzeźwi...

To papatki... może jeszcze zajrze...
no to miłego okupowania marketu,,,,

Ja mam chyba najszybszy sposób na gołąbki: jadę do mojej mamy, bo ona często robi:-pA tak szczerze to ja już 7 rok na swoim a gołąbki raz tylko robiłam:zawstydzona/y: Taki leniuszek ze mnie:happy2: No ale jutro robię fasolkę po bretońsku bo już M obiecałam już w poniedziałek. Zadzwoniłam do lekarki jest po południu dziś więc się z dzieciami przejdę. Trochę mnie niepokoi że Adrianek od poniedziałku gorączkuje:no: Idę kończyc zupkę.:-)
no tez dobry sposób,,haha
a do lekarza,,ach oj bidny Adrianek....ja tez ide dzisiaj,,,do lekarza...

EWCIA fotki fajne - a ty wygladalas super swietna sukienka:tak::tak::tak: poprostu zajeb***:tak::tak:
dzieki,,,tylko ta pani w niej troszke nie pasująca.....:-D:-D:-D:happy2::-p:-p

Ewcia super fotki i ta sukienka tez! Pare groszy a jaka ladna ! Bardzo ladnie wygladalas :)
no własnie pare groszy,,,fajnie nie??
dzieki za komplement,az sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:hahhaa
A Iwonka mialam ci napsiac,,boze jak szybko czas leci,,ty juz ponad 8 tydzien,,zaraz 10,20,30,40 i bum dzidzia...a Vanesska jak na rodzeństwo??
Cloe a ty juz ponad półmetek...wow..a brzusnio rosnie co?? a jak tam mała na rodzeństwo..czeka???
Ola a jak tam fasolka w brzuniu u ciebie??

Boże niedługo Cloe,potem Ola i iwonka,,a kto nexT????

Ewcia nonono lachona z ciebie:-D Prześliczna ta sukienka i pasuje do ciebie:-) Miłej dzisiejszej imprezki (napij się za mnie też):happy2:
dzieki dzieki....boże lachona dobre:-D:-Drozbawiło mnie to lachona...
A oczywiście ze sie napije za ciebie,,za kogos jeszcze,,,tylko nie przesadzajcie bo padne trupem pod stołem...:-D:-Dale szwagierka ma nowa rogoweczke w kuchni,,takze spoko,,padne na wyrku i tak do rana...hehe a rano mam zamiar sie wyspac,,bo cąły tydzien wstaje o 6,kłade o 24,a w nocy Matus mi sie wybudza,bo kaszel go męczy,,czyli aj niewyspana,,czuje ze dwa piwa i odlot zalicze,,,,

Ewcia czemu sie zawstydzilas? Chyba sie nie obrazilas? A naprawde to byl strzal w dziesiatke kupujac ja:tak::-)A Vanesska no nic pokazuje ze dzidzia w brzuszku u mamy i caluje mi go:tak::-)Codziennie rozmawiamy o tym:tak:a jaeszcze Ania31 po Cloe bedzie rodzic:tak::-)takze sa 4 ciezaroweczki na naszym wateczku:-Da kiedy ty?

Ewcia czemu sie zawstydzilas? Chyba sie nie obrazilas? A naprawde to byl strzal w dziesiatke kupujac ja:tak::-)A Vanesska no nic pokazuje ze dzidzia w brzuszku u mamy i caluje mi go:tak::-)Codziennie rozmawiamy o tym:tak:a jaeszcze Ania31 po Cloe bedzie rodzic:tak::-)takze sa 4 ciezaroweczki na naszym wateczku:-Da kiedy ty?
ja tam sie nie zawstydzilam,,tzn bo mi tak ładnie słodzicie i mi tak dobrze,hahaha
super,ze Vanesska tak reaguje..
no Aniu wybacz ze cie pominełam,,mamy 4 oczywiscie,,,a 5 gdzie??

EWCIA moze ty sie skusisz;-);-):-D
Ja dzis skonczylam golabki ( no zostawilam jeszcze 2 dla M jak wroci z pracy):tak: i Sikoreczka podsunelas mi pomysl co jutro zrobic na obiad - fasolke po bretonsku:tak::tak: dzieki:-) - tez dawno nie robilam
no oczywiście,ze ja chciałabym ,,hehe
nom ja tyz lubie fasolke ,ale moj m wybreda nie...

Ewcia za mnie tez mozesz sie napic;-) i nie masz sie czego wstydzic naprawde super w tej sukieneczce wygladalas:tak:
oki napije sie za wszystkie,hehehe,,alez sie nawale,,,zartuje,,:-);-):-D:-D,,ale kaca rano wam oddam za to picie...

reklama
No nic ja juz dzis uciekam. Kuba wstal musze mu dac obiadek pozniej M przyjdzie z pracy i tez go trzeba nakarmic;-), a na 18 ide z Natalka do kosciola bo ma dzis poswiecenie rozanca. Do jutra . Milego popoludnia i wieczoru:-)

Do góry