reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
PYCHA dla mnie to jest całkiem na krótko kucyka nie da rady zrobic ;-):-D
a tak w ogóle to witam was dziewczyny dziekuje za wszystkie komplemenciki miło :tak:
nas nic nowego pogoda po bani ja zakatarzona emi ode mnie podlapala chyba bo juz dzis w nocy budzil ja zatkany nosiu :-( ...jesień...

Hej :-)Ja zaraz idę kawę zrobić bi znów mało przytomna jestem. Co zrobić by Julka dłużej spała albo przynajmniej w dzień robiła drzemkę?

Witajcie, ale się za wami stęskniłam :tak:, melduję się że już z Dawidkiem jesteśmy w domu :-D. Długo to trwało ale już wszystko ok.

Pozwólcie że jutro jak będę maiła chwilę, a raczej tak będzie bo synek jest bardzo grzeczny - narazie ;-), wszystko Wam napiszę i wlepię fotki.

Pozdrawiam

ANIU JAK TO DOBRZE ZE JUZ WYSZLAS I CZUJECIE SIE DOBRZE.:-) CZEKAMY NA FOTECZKI DAWIDKA:tak:

Dziewczyny a ja jestem zla bylam u lekarza i po wyniki okazalo sie ze mam gronkowca w nosie i tego samego w gardle:no: no i musze sie leczyc. Generalnie to powiedziala ze on jest w nosie a w gardle to jakies pojedyncze jego slady i to pewnie dlatego ze mi z nosa splywa - tylko ze ciezko go wyleczyc i ma to do siebie ze lubi wracac:wściekła/y:. No i dalej antybiotyk i inne leki - niedlugo to lekomanka bede, bo od 2 tyg. nic tylko leki i leki:eek:.

KASIULA super fryzurka bardzo mi sie podoba:tak:

Ide sniadanie zrobic bo leki musze wziac a jeszcze nic nie jadlam:baffled:

Witam z rana
Ania 138 witajcie fajnie ze mały Dawidek spokojny czekamy na fotki
Aniab ale smaka narobiłaś tymi faworkami moze dziś tez zrobie jak bede miała sily:confused:
cloe moj jak wstawał wcześnie rano to i wczesnie szedł spać a teraz jakoś sie unormowało jeszcze śpi a ja mam cisze i spokój starsi wychodza do szkoły własnie
Ja pije kawke głowa mnie boli od wczorajszych wrazeń z tesciową dokładnie od jej słów tak mnie ubodło to co powiedziała ze szok:wściekła/y:a mianowicie ze nie jestem odpowiednią kobietą dla jej synusia wrrrrrr babsztyl jeden wczoraj sie zryczałam jeszcze te moje hormony takie wylewne ze jak sobie przypomnie jeszcze łezki cisna mi sie do oczu ale przez głupią babe nie bede ryczeć już więcej
Miłego dzionka

Witam! Oczywiście nei nadrobię, ale:

Aniu, super że już jesteście z malutkim w domku!!

Kasiula - super wyglądasz w nowej fryzurce!

Ania31, no to się wykazała Twoja teściowa, faktycznie! Zapewne uważa, że jedyną kobietą odpowiednią jest ona sama, często tak bywa ;-)

No a ja już niebawem będę mieszkać ze swoją teściową. Modlę się o cud, żeby udało się jakoś inaczej. Jak ja to zniosę - jak widzę ją rzadko, to łatwo jest przymknąć oko, powiedzieć "tak tak" i odsapnąć po wyjeździe.... a na co dzień? Aż mi się odechciewa myśleć o tym :-(

No własnie ja przez 11- lat mieszkalismy 40km od niej i widywaliśmy sie tylo raz na jakiś czas a od roku mieszkamy blisko siebie za blisko :dry:niestety

reklama
Witam:-) ja od rana wzielam sie za porzadki bo nawet sie dobrze czuje a w domku juz byl normalnie syf:szok::eek::baffled: wczoraj pod wieczor mialam takie mdlosci ze myslalam ze padne i wzielam napilam sie coli i mi wszystko przeszlo i doi tej pory jest ok.Mam nadzieje ze cola bedzie moim lekiem na zle samopoczucie.Choc jej igdy nie pije to teraz z przyjemnoscia ja bede po pijac:tak::-)
Sikoreczka no nie moge sie na patrzec na twoja corcie,jakiez ona ma sliczne oczka! Wogole jest ladniusia:-)
Ania31 a co twoj maz na to????? Ja bym wcale nie chodzila do tej baby i do siebie tez nie wpuszczala:no::wściekła/y:
Kasiula fryzyrka super:-)
Ewcia i Pycha bawcie sie dobrze jutro na weselach:-):-):-):-):-):-)
OlaK a masz jakas szanse na inne rozwiazanie......
Ania138 witajcie w domu!!!!!:-):-):-):-):-)

Do góry