reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sylwia dziękuje Mateuszek:-)
A ja w międzyczasie jak moje dziecko spi zrobiłam sałatkę jarzynową- muszę trochę prowaiantu uszykowaćna jutro bo jedziemy do lasu aż 100km i trochę tam pobędziemy to i może jaki piknik zrobimy:tak:Co ja piszę ze może- NAPEWNO zrobimy:-D
Leika przyjemnej końcóweczki sprzątania :-)

A ja pojechalam z dziecmi na zakupy i wydalam mnostwo pieniedzy:eek:, teraz musze posprzatac i sie spakowac bo jedziemy do tesciow wieczorem a jutro rano musimy wracac bo Natalka musi byc w kosciele na 14. Troche mi sie nie oplaca jechac bo to 120 km w jedna strone, ale mam u tesciowej ogorki kiszone i tesciowa ma dla mnie ziemniaki na zime, wiec jade.

Udanego weekendu :-)

Iwonkac28 to zyczę udanej podróży:tak:
Ja właśnie wpadłam na chwilkę do domku i nie wiem czy jeszcze wychodzić:eek:No ale muszę isć pranie zebrać więc muszę wziąć Mateuszka ze sobą a to się skończy dalszym siedzeniem na dworzu:-DChciał czy nie:-DA wogóle to dziś wszyscy chyba w rozjazdach że nikogo tu nie ma:confused::-)

Witam popołudniem:-) Ja wysprzątałam cały dom i już nie ma siły na nic No i oczywiście znów biodra dają mi popalić :baffled::sick: Jak ja dotrwam do końca ciąży to naprawdę nie wiem
Aniab zaglądałam na dzidziusiowo.pl i mnie też sie spodobało Parę artykułów o dzieciach nawet mmnie zainteresowały choć wydaje mi się że wiem już wszystko:-pA tak wogóle to z ciebie kuchara Ja od roku probuję coś upiec własnymi rękami i na chęciach sie kończy:sorry2:

Ja bylam na zakupach,kupilam sobie kozuszek czarny z kapturem i dwie bluzeczki ala tuniki:tak:.Butow nie dostalam z tych co chcialam.Nie bylo numerow.:no:Teraz wlasnie wszyscy wastalismy z drzemki:szok:tak jakos nas znuzylo;-):-D:-D
Aniab o zjadlabym takiego ciasta mniam mniam:-p:-p:-p:-p:-)
Ciekawe co tam u Ani138:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
To ja zapraszam na ciasto:tak:
Iwonka widzę że zakupy się udały:tak:
Cloe ja też rzadko piekę ostatnio bo kiedyś to co pare dni coś miałam ale teraz obiecałam sobie że będę piekła bo nieraz Madzia może coś słodkiego wziąć do szkoły a przede wszystkim to wiem z czego przygotuję słodkości i lepsze to niż te kupne batoniki:tak:
Sikoreczka kurcze chyba długo byś szła na to ciasto;-):-Dale zapraszam:tak:

Do góry