reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I nadszedł ten dzień ;-)
Pietra mam ja :szok:, od rana okupuję kibelek :cool2::laugh2:
Mariusz oczywiście pojechał na robotę, bo jak to stwierdził z rana szkoda ten czas zmarnować :no:, ach ja juz nie słucham tego co on mówi.
Leika DZIĘKUJĘ, kupię sobie po drodze do szpit. i jak ta kroplówka nie pomoże ( a nie wiem czemu mam takie przeczucie ) to sobie zapodam :tak:.
Jeszcze do Was zajrzę

reklama
Dzien dobry. Mamy piekna pogode pranie sie robi. Moj M juz w pracy tej dodatkowej:baffled:. Zobaczymy jak to bedzie. Wczoraj dlugo rozmawialismy i musialam mu wytlumaczyc dlaczego sie wku** , bo jak on to powiedzial nie rozumie czemu sie zloszcze ze chce pieniadze zarobic zeby nam lepiej bylo:wściekła/y:. Czy facetom naprawde tak ciezko zrozumiec o co nam kobietom chodzi:eek:. No ale w koncu mu wytlumaczylam

Madzia jutro idzie do szkoły bo odrabiają 2.11 :szok:A

Aniab juz odrabia:shocked2: no w sumie to moja Natalka odrabia za tydzien w sobote:baffled:

ANIA TRZYMAJ SIE KOCHANA ZYCZE SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO ROZWIAZANIA OBYS MOGLA JUZ DZIS PRZYTULIC DAWIDKA:-)

LEIKA skad ty to wszystko wiesz:confused: naprawde mnie zadziwiasz swoja wiedza na ten temat:tak: urodzilam dwoje ale o takim sposobie slysze 1 raz:zawstydzona/y:

IWONKA okropne to z ta matka co pobila dziecko:no::no: ja bym ja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mozna:no:

Witam z rana! Po śniadanku i pomału wybieram się na spacerek, bo pogoda ładna.
Aniu trzymaj się mocno! Życzę ci żbyś już dziś była zDawidkiem!!!!

Ja wlasnie sprawdzilam i moja Natalka odrabia 27 pazdziernika. Dobrze ze to zrobilam bo bym dziecko w przyszla sobote do szkoly wyslala:eek::baffled:

Ania 138 powodzenia i pogoń Dawidka ile można siedzieć w jednym miejscu;-):-D
Ja probowałam sprzątać ale z Julka pomocnica to wszystko od d...py strony:baffled: M kawe wypije i wyślę go na spacer innej opcji nie widzę .
To wam się dziewczyny zaczęło prawdziwie szkolne życie Ciekawe jak to będzie jak moja pójdzie do szkoły w skrycie myślę że wtedy to jednak będę już pracować:sorry2:ale życie pokaże
Sewa miłej imprezki w Krakowie Wybaw się za wszystkie czasy:tak:;-)

Witam,ja dzis znow jade na zakupy.Udalo mi sie swojego wyciagnac wiec jest super.Pogoda tez piekna wiec napewno milo spedzimy ten weekend.Mamy zamiar isc na Starowke ze znajmymi.A jutro moze na grzyby pojedziemy.
Aniu138 Trzymam kciuki za ciebie i Dawidka.Oby szybko przyszedl na ten nasz dziwny swiat!!!!

reklama
Aniu 138 trzymam kciuki zeby było szybko i bezboleśnie i zeby maleństwo w końcu się pojawiło w Twych ramionach:tak::-)
Sewa udanego weekendu i wyszalej się na tyle ile można poszaleć przy dzieciach;-)Mati buziaka przesyła za życzonka:-)
Iwonka tylko za dużo nie szalej na zakupach bo się M z niecerpliwi;-):-)A ja jutro też na grzybki jadę z dziećmi i tesciami
Iwonac28 to się zakręciłaś ale dobrze że teraz sprawdziłaś bo byś za tydzień szok przeżyła:-DSwoją drogą to dla mnie głupota to odrabianie bo i tak przeważnie mają luźniejszy ten dzień bo komu się chce uczyć w sobotę:szok:Gratuluję porozumienia z mężem:tak:
Aja jestem juz obrobiona ze sprzątaniem- nawet okna umyłam i firany poprałam a teraz idę pranie wywiesić i smieci wyrzucić bo korzystam że Mati śpi a o 12.50 po Madzię idę. A potem to chyba na ogrodzie będziemy się bawić bo teściowa dziś wykopuje warzywa na zimę to pójdę jej potowarzyszyć i dzieciaki poszaleją bo kolejny dzień słoneczny:-)

Do góry