reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

shady w wekendy trudno znalez lekarza.
Mój juz konczy sie kurowac, chyba zrozumiał ze przy małym dziecku trzeba byc zdrowym :D

reklama
Czesc laski ...padam na pyszczek .Dzisiaj mieliśmy ; malowanie klatki schodowej i korytarza , mycie 25 schodów a raczej SZOROWANIE po farbie i tynku ::) , grabienie ogrodka przed domem , mycie okien u babci w pokoju połączone ze zmianą fieranek .Mycie okien w kuchni .w trakcie oczywiscie zajmowanie sie Jasiem .aaa zapomniałabym że odrazu pranie fieranek i chodniczków ::) ::) ::) .

Ogolnie padam na pyszczek .jezusiczku .Jak nam sie udało to wszytko zrobic w tak krutkim czasie ::) :p

czesc pracusie. Pozdrowienia z ogrodu...roze cielam i nawozilam, posialam w szklarni rzodkiewke i salate i kwiaty na rozsade- portulake, rudbekie i wilec. ;D
Biedronka, ja tez zasuwam od switu- ale nie odmowie sobie szarlotki i herbatki. Juz spadam, tak sobie tylko czytalam, przy okazji zamawiania nasion tytoniu ozdobnego i bazylii. usmiechy od zapracowaqnej kaliny. ;D

Oj napracowałaś sie Biebroneczko.

U mnie dopiero teraz zrobiło sie ładnie, słoneczko wyszło i przyswieca widac ze wiosna :D

oj.........a ja mam dzisiaj straszliwego lenia..............mialam sprzatac a tu juz 18 i nic w domku nie zrobione!!!!!

za to bylismy na spacerku hihihihi

A ja mam dzisiaj wychodne :D

Macio mi zastrajkował z jedzonkiem, myslałm ze jak przespał pore karmienia to teraz zje wiecej a tu fige wciagnał 90 ml i koniec

WITAM PANIE WCZESNYM WIECZORKIEM
U nas cieplutko od 10.30 z jasiem spacerowalam ( nawet ma z zami wyszeld)
Zrobilismy zakupki, odwiedzilismy babcie bo wczorajk ze szpitala wyszla o na obiadek w domciu!
Czyli kolo 15
Powinnam sprzatak ale mi sie nie chce wiec tylko tal ceciytko podgarnelam ( moja mama mowi ze pl.Kosciuszki posprzatalam a u ulicach juz zapomnialam)

my mamy wykupiony abonament rodzinny w Falcku i maz tam poszedl ale mi cisnienie sie podnioslo bo wrocil po 3 godzinach bo.....musial czekac w kolejce...macie pojecie?? z 40 stopniowa goraczka....myslalam ze im nawsadzam, zaden moherowy beret oczywiscoe go nie przepuscil....ale wkurzona jestm, w poniedzialek zrobie tam dym....
Kunda pisze:
shady w wekendy trudno znalez lekarza.
Mój juz konczy sie kurowac, chyba zrozumiał ze przy małym dziecku trzeba byc zdrowym :D

reklama

Malutka mezus zdycha, spi caly dzien, zmoczyl cala posciel (nie sskal sie tylko spocil ;D ;D ;D) poprsotu ostre przeziebienie, niezle co? ale u mojego meza tak jest, on choruje 2-3 dni z bardzo wysoka temperatura i po chorobie ja odwrotnie.....i tym razem tez by nie poszedl do lekarza tylko mu zagrozilam ze wykupie mu miejscowke na cmenatarzu bo tym sie to skonczy ;) powlokl sie ...poskutkowalo ;D ;D ;D

Do góry